Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ένα ευχαριστώ στους μικρούς μας ήρωες που μας δίνουν δύναμη καθημερινά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πλέον έχουμε συνηθίσει τις νέες συνθήκες στις οποίες ζούμε. Παρόλα αυτά, όμως, υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε να ασφυκτιούμε και ευχόμαστε με όλο μας το είναι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Ευτυχώς, έχουμε τα παιδιά μας δίπλα μας να μας δίνουν κουράγιο και δύναμη καθημερινά. Όπως λέει και η μαμά αυτή είναι οι μικροί μας ήρωες και τους αξίζει ένα τεράστιο «ευχαριστώ».

«Το ομολογώ: τον τελευταίο καιρό έχω κουραστεί με όλα όσα γίνονται. Είμαστε 5 άτομα σε καραντίνα στο σπίτι, όλοι μαζί και πρέπει να δουλεύω, να μαγειρεύω, να πλένω, να καθαρίζω και να διαβάζω τα παιδιά μου.

Συνέχεια υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως θα τα καταφέρουμε. Μετά από λίγο όμως αναρωτιέμαι πότε θα τελειώσει όλο αυτό.[…] Δυσκολεύομαι πραγματικά, όχι όμως τα παιδιά μου-τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό- κάτι που με γεμίζει αισιοδοξία. Απ’ ότι βλέπω στο διαδίκτυο τα παιδιά προσαρμόζονται καλύτερα από εμάς. Φτιάχνουν μάσκες για το ιατρικό προσωπικό, γράφουν αισιόδοξα μηνύματα, επικοινωνούν με τους φίλους τους ως συνήθως.

Πόσο όμορφα με κάνει να νιώθω αυτό. Στους μικρούς μας ήρωες, λοιπόν, τα παιδιά μας αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί:

Είστε εκπληκτικά, πανέξυπνα, αστεία και προσαρμόζεστε ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Είστε ο μεγαλύτερος δάσκαλος για εμάς τους ενήλικες, ειδικά αυτό τν καριό.

Γιατί προσπαθείτε να μάθετε και να διαβάσετε ακόμα και κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Ξέρω ότι σας λείπουν οι συμμαθητές και οι φίλοι σας. Παρόλα αυτά δουλεύετε σκληρά και μας κάνετε περήφανους.

Επειδή όντως έχετε υπομονή! Μένετε σπίτι και περιμένετε καρτερικά μέχρι να δείτε τους παππούδες και τους φίλους σας. 

Καταλαβαίνετε ουσιαστικά τι σημαίνει προστατεύω αυτούς που αγαπώ.

Μας φτιάχνετε τη διάθεση και μας γεμίζετε αισιοδοξία. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε καλά.

Δεν τα παρατάτε, είστε μαχητές!

Χαμογελάτε και έτσι χαμογελάμε και εμείς!

Ευχαριστούμε πραγματικά για τις αγκαλιές σας και τα ”όλα θα πάνε καλά μαμά, θα δεις”. Είστε υπέροχα πλάσμα και η αληθινή μας ελπίδα. Οι δικοί μας ήρωες…»

Ελεύθερη απόδοση από mother.ly

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαθεύτηκε η ταυτότητά της: Θρήνος για την 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με το αμάξι στο λιμάνι της Πάτρας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δεν πρέπει να τα πάρεις: Tο νέο κoλπo με το 50ευρω στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων που κάνουν οι αετονύχηδες κλέφτες – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

newsitamea