Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έβαφε ένα σπίτι, είπε στον ιδιοκτήτη τη δοκιμασία που υπέστη από τη μύτη του και αυτός άλλαξε τη ζωή του για πάντα – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πλαστικός χειρουργός στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτιαξε δωρεάν την παραμορφωμένη μύτη ενός ανθρώπου που έβαφε το σπίτι του. Ακούγοντας τη δοκιμασία που υπέφερε σε καθημερινή βάση, ο ειδικός δεν δίστασε να κάνει πράξη τις γνώσεις του. Και έδειξε τα αποτελέσματα.

Ο Conrado Estrada είναι 57 ετών, είναι βαφέας και κάνει και άλλες οικοδομικές εργασίες

Ο άνδρας, με καταγωγή από το Πορτ Τσέστερ της Νέας Υόρκης, έπασχε από μια δερματική διαταραχή που ονομάζεται ρινόφυμα εδώ και πολλά χρόνια: κάνει τη μύτη του να μεγαλώνει, να πυκνώνει, να κοκκινίζει και να σχηματίζει εξογκώματα.

Η αγκαλιά που του έκανε, ακολουθούμενη από μια φράση, φώτισε την καρδιά του. «Θα σε βοηθήσω»..

Ο γολγοθάς του εργάτη

Πριν από την πανδημία, ο Estrada φορούσε ήδη μάσκα. “Οι άνθρωποι με κοιτούσαν επίμονα. Τα παιδιά ρωτούσαν τις μητέρες τους τι μου είχε συμβεί και εγώ το απέφευγα φορώντας μάσκα προσώπου όλη την ώρα”, αποκάλυψε στη New York Post. Τον τελευταίο καιρό, η μύτη του έφτασε να αγγίξει τα χείλη του. «Κάθε φορά που έβαζα φαγητό στο στόμα μου, χτυπούσε το κουτάλι», είπε στη nypost. Εκτός από προβλήματα σίτισης, είχε αναπνευστική απόφραξη και ροχάλιζε συχνά.

«Πέρασα έξι χρόνια βλέποντας γιατρούς και ειδικούς στο δέρμα και τίποτα δεν γινόταν καλύτερο», παραδέχτηκε. Μια μέρα στα μέσα του 2021, ο Estrada πήγε να βάψει και να διαμορφώσει το τοπίο σε μια ιδιοκτησία στο Bronxville. Εν αγνοία του, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν ήταν άλλος από τον Δρ Thomas Romo , διευθυντή της πλαστικής χειρουργικής αποκατάστασης προσώπου στο Lenox Hill Hospital.

Πλαστικός χειρούργος. Ο Δρ Thomas Romo, από τη Νέα Υόρκη. Φωτογραφία: @drthomasromo.

“Είδα αυτόν τον άντρα να κάνει κηπουρική στην αυλή μου όταν συνειδητοποίησα τη σοβαρή περίπτωση του ρινοφύματος. Παρουσιάστηκα και προσφέρθηκα να διορθώσω τη μύτη του, κάτι που δέχτηκε με χαρά”, θυμάται ο Romo σε συνομιλία με τη New York Post. Εκείνη την ώρα, ο γιατρός τον αγκάλιασε και του υποσχέθηκε να τον βοηθήσει να ανακουφίσει την κατάστασή του.

Μια νέα μύτη

“Το ρινόφυμα είναι μια δερματική διαταραχή που προκαλεί τη μύτη να μεγεθύνεται και να γίνεται κόκκινη, ογκώδης και βολβώδης. Πιστεύεται ότι είναι το αποτέλεσμα σοβαρής ροδόχρου ακμής, μια χρόνια φλεγμονώδης νόσος του δέρματος που προκαλεί ερυθρότητα του προσώπου. της μύτης και των παρειών.” εξήγησε ο Romo στα κοινωνικά του δίκτυα.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση του εργαζόμενου, ο χειρουργός σχολίασε ότι το ρινόφυμά του ήταν από τα χειρότερα που είχε δει και ότι ο ασθενής φαινόταν να έχει «πέoς στο πρόσωπό του».

Ο Romo, ο οποίος χειρουργεί δωρεάν παιδιά με παραμορφώσεις στο πρόσωπο μέσω της φιλανθρωπικής του ΜΚΟ Little Baby Face Foundation, πραγματοποίησε μια χειρουργική επέμβαση στον Estrada στα τέλη Νοεμβρίου. “Αφού αφαίρεσα την υπερβολική ανάπτυξη στη μύτη του, την αναμόρφωσα και της έβαλα αποστειρωμένους επιδέσμους.

Ήμουν ενθουσιασμένος και ευγνώμων. Δεν υπάρχει καλύτερη ικανοποίηση από το να μπορώ να χρησιμοποιήσω την ειδικότητα και τις ικανότητές μου για να βελτιώσω την ποιότητα ζωής κάποιου άλλου”, είπε. έγραψε ο γιατρός στον λογαριασμό του στο Instagram @drthomasromo. Και δημοσίευσε φωτογραφίες από την μετεγχειρητική περίοδο

Έτσι φαινόταν η νέα μύτη του Estrada./Instagram @drthomasromo.

.Σήμερα, ο ασθενής χαμογελά ξανά. “Πιστεύω ότι ο Θεός έστειλε έναν άγγελο να με φροντίσει. Και έτσι βλέπω τον γιατρό Ρόμο”, είπε η Εστράντα στη New York Post.

Με πληροφορίες απο nypost

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Efi Nika

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika