Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έτρεχαν όλοι μέσα στα σπίτια τους: Χαμός στην μέση του δρόμου, εμφανίστηκε οχιά, «πάγωσαν» οι περαστικοί – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια οχιά έγινε αντιληπτή από περαστικούς στην κεντρική πλατεία της Λαμίας. Μετά τον πρώτο πανικό διαπιστώθηκε ότι το ερπετό ήταν νεκρό.

Το επικίνδυνο ερπετό βρέθηκε από το πουθενά στην κεντρικότατη πλατεία Πάρκου στη Λαμία, ακριβώς έξω από τα Public. Παρόλ’ αυτά δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος, αφού το ερπετό δεν ήταν στη ζωή.

Οχιά στη Λαμία: Οχιά βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λαμίας

Οι οχιές είναι από τα μικρά σε μέγεθος είδη φιδιού, όπως και η συγκεκριμένη που ήταν περίπου 35-40 εκατοστά. Ξεχωρίζουν από το κέρατο (απόφυση) στο ρύγχος τους, το πλατύ τους κεφάλι και το μάτι που είναι κατακόρυφο σαν της γάτας.

Μετά τον αρχικό πανικό, διαπιστώθηκε ότι το όμορφο ερπετό, ήταν ψόφιο.

Τα σχέδια στη ράχη της δεν είναι αντιπροσωπευτικά και κάποιους τους μπερδεύουν, αλλά γενικά υπάρχει αυτό το ζιγκ ζαγκ που συνήθως είναι συνεχές. Είναι κοντόχοντρα φίδια που καταλήγουν σε μια απότομα λεπτή ουρά, όπως το φίδι που βρέθηκε στην πλατεία Πάρκου.

Το πως βρέθηκε εκεί;…. Ίσως να ήταν το γεύμα κάποιου πουλιού που του έφυγε πάνω από την πόλη, ίσως πάλι να είχε παγιδευτεί σε κάποιο σημείο οχήματος στη φύση και δεν άντεξε, εωσότου το άψυχο σώμα της έπεσε από αυτό, την ώρα που περνούσε από την πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika