Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έστειλαν στο νοσοκομείο γυναίκα, επειδή τους κατήγγειλε για «κορονο-ψήσιμο»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Καταγγελία γυναίκας: Μια γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο, διότι κατήγγειλε την Τσικνοπέμπτη μία παρέα για «κορονο-ψήσιμο». Πολλά και διάφορα είναι τα περίεργα περιστατικά, τα οποία έλαβαν χώρα την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Ένα από αυτά αφορούσε έναν άνδρα που κατήγγειλε τον γείτονά του, επειδή συγκεντρώθηκε με φίλους για να ψήσουν, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στη γειτονιά, η Αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη. Σε μία άλλη περίπτωση, ένας άνδρας στο Αγρίνιο περιέφερε μία ψησταριά με το αγροτικό αυτοκίνητό του για να μυρίσει ψητά όλο το Αγρίνιο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε καταγγελία γυναίκας για παρέα νεαρών στην Κοζάνη που αγνόησε τα μέτρα και συγκεντρώθηκε σε καφενείο για να ψήσει.

Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ από την περιοχή της Κοζάνης

Αψηφώντας τα μέτρα για περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού μία παρέα νέων συγκεντρώθηκε σε καφενείο χωριού στην Κοζάνη. Ο λόγος ήταν για το καθιερωμένο ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης. Μία ηλικιωμένη που το αντιλήφθηκε, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Καταγγελία από γυναίκα για κορωνοψήσιμο - Γιατί πήγε στο νοσοκομείο;

Οι Αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο, διαπίστωσαν παράβαση της απαγόρευσης συγκεντρώσεων και όπως προβλέπεται επέβαλαν πρόστιμα στους συμμετέχοντες. Επίσης, συνέλαβαν τον διοργανωτή, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η γυναίκα που το κατήγγειλε ήρθε αντιμέτωπη με την αντίδραση της παρέας και λόγω της έντασης, λιποθύμησε. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και τη μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika