Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δεν επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή: Όταν η βρεφοκτόνος της Βέροιας σώθηκε από την τραγωδία με 21 νεκρούς μαθητές – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έρχεται στο προσκήνιο μια άγνωστη πλευρά της ζωής της μητέρας από τη Βέροια, που σκότωσε το μωρό της την Τρίτη (09.01.2024) το μεσημέρι.

Όταν η βρεφοκτόνος της Βέροιας σώθηκε από την τραγωδία με 21 νεκρούς μαθητές

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 37χρονη μητέρα, που προέρχεται από το Μακροχώρι στη Βέροια, δεν επιβιβάστηκε τελευταία στιγμή στο μοιραίο λεωφορείο στις 13 Απριλίου 2003, όταν συνέβη το δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο 21 μαθητών και συγκλόνισε τη χώρα.

Η γυναίκα αυτή ήταν μία από τους μαθητές της Α’ Λυκείου που ταξίδεψαν προς τη Θεσσαλονίκη εκείνη την ημέρα. Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 49 μαθητές, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν στην περιοχή των Τεμπών. Ο απολογισμός της τραγωδίας με τους 21 νεκρούς μαθητές προκάλεσε βαθιά θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Η 37χρονη απουσίασε από τη συγκεκριμένη εκδρομή του σχολείου, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – της απαγορεύθηκε από τους γονείς της να ταξιδέψει. Από εκείνη την στιγμή, η ψυχική υγεία της έχει διαταραχθεί, καθώς αρκετοί από τους φίλους της έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι η βρεφοκτόνος είναι επικουρική συμβασιούχος νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

“Η 37χρονη που σκότωσε το παιδί της από την Βέροια είναι νοσηλεύτρια με επικουρική σύμβαση στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ήταν σε άδεια λοχείας για τη γέννηση του μωρού, το οποίο και δολοφόνησε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη γυναίκα σκότωσε το μωρό της που ήταν μόλις -6 μηνών- μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της. Τα παιδιά κάλεσαν σε βοήθεια τους παππού και τη γιαγιά τους, οι οποίοι είναι γονείς της μητέρας τους.

Οι παππούδες σε κατάσταση σοκ, μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο Βέροιας όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σώσουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κλιμάκιο της Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέφθασε στο σπίτι του φονικού, από όπου συνέλεξε αντικείμενα και άλλα στοιχεία, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του σοκαριστικού περιστατικού.

Επίσης, «κλειδιά» στην υπόθεση θεωρούνται και οι καταθέσεις από τους γείτονες, οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το μωρό, όπως φυσικά και οι συγγενείς από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, που έμελλε να είναι εκείνοι που μετέφεραν το αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika