Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Επιβεβαιώθηκαν Οι Φόβοι Του Τσιόδρα: Υγειονομική «Βόμβα» Το Κρανίδι Με 150 Νέα Κρούσματα Κορωνοϊού

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Κρανίδι – 150 νέα κρούσματα ανάμεσα σε μετανάστες – Επιτόπου Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Σωτήρη Τσιόδρα για την κατάσταση που επικρατεί στη δομή μεταναστών στην Ερμιονίδα την οποία ο ίδιος επισκέφτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη.

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, μετά την αποκάλυψη ότι βρέθηκαν 150 νέα θετικά κρούσματα του κορωνοϊού στη δομή μεταναστών και προσφύγων στο Κρανίδι.

Στην δομή προσφύγων και μεταναστών στο Κρανίδι  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς ο γ.γ. υποδοχής αιτούντων άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Ο συναγερμός σήμανε μετά την ιχνηλάτηση περιστατικών από τον ΕΟΔΥ, η οποία έφερε στο φως 150 νέα κρούσματα του ιού. Να θυμήσουμε ότι το πρώτο περιστατικό εντοπίστηκε σε 28χρονη έγκυο γυναίκα από τη Σομαλία, η οποία βρισκόνταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήταν ασυμπτωματική.

Το ξενοδοχείο που διαμένουν προσωρινά οι πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκεται σε καραντίνα από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, όταν διαπιστώθηκε πως νόσησε και εργαζόμενη που βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Πρόκειται για εξέλιξη που ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε προβλέψει, ωστόσο τα τόσα πολλά κρούσματα ανήκαν σίγουρα στο χειρότερο σενάριο.

 

ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika