Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς αντέδρασε η Ιωάννα όταν έμαθε για την προφυλάκιση της 35χρονης;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δεν αποκλείει ο δικηγόρος του θύματος το ενδεχόμενο να ετοίμαζε κι δεύτερη επίθεση σε άλλη γυναίκα

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Ιωάννα καθώς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι είναι η 35χρονη συντοπίτισσά της. “Έχει πέσει από τα σύννεφα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στο Mega, σημείωσε ότι η 34χρονη προσπαθεί να καταλάβει πως γίνεται να υπέστη μια τόσο αποτρόπαια επίθεση από μια γυναίκα την οποία είχε συναντήσει μόλις πέντε με έξι φορές και μάλιστα σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο ένιωσε μια μικρή ικανοποίηση όταν έμαθε για την προφυλάκισή της.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι επρόκειτο για καλά οργανωμένο έγκλημα με σχεδιασμό καθώς κατά τον κ. Λύτρα η 35χρονη γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις ενώ φαίνεται ότι είχε κάνει και πρόβες πριν από το έγκλημα που διέπραξε στις 20 Μαΐου, αλλάζοντας μια για πάντα τη ζωή της Ιωάννας.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, η δράστιδα να ετοίμαζε αντίστοιχη επίθεση και σε άλλη ή άλλες γυναίκες, θεωρώντας ότι απειλούν τη σχέση της με τον 40χρονο που εν αγνοία του μετατράπηκε σε “μήλον της έριδος”.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν στοιχεία για την εμπλοκή άλλου ατόμου στην υπόθεση, επισήμανε ότι παραμένει ερωτηματικό το πως και από που βρήκε η δράστιδα το βιτριόλι και επισήμανε ότι η 35χρονη επί του παρόντος τουλάχιστον δεν έχει ψυχιατρική εκτίμηση.

ΠΗΓΗ: www.thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν συγχωρήσεις κάποιον

Efi Nika

Τpαγωδία στην Ηγουμενίτσα: Χήρα μητέρα βρήκε τον 17χρονο γιο της νεκρό στο γραφείο του δωματίου του, θρήνος για τον Κωνσταντίνο

Efi Nika

Φορούσε ταμπόν και κόντεψε να πεθάνει: Ακρωτηρίασαν και τα δύο πόδια 24χρονης κοπέλας, έπαθε το χειρότερο

Efi Nika