Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ… – Νέες συνομιλίες της 35χρονης με την Ιωάννα-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ενώ την παρακολουθούσε, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλιά της.

Νέα μηνύματα που αντάλλαξε η 35χρονη με την άτυχη Ιωάννα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι έστειλε ξανά στο θύμα για να τη ρωτήσει αν ο 40χρονος την ενόχλησε ξανά. Μάλιστα, της ζήτησε να τον διαγράψει από φίλο στο Facebook και “θα τον φτιάξω εγώ”, όπως είπε…

Η Ιωάννα τής εξήγησε ότι δεν της έχει κάνει κάτι για να τον διαγράψει, όμως τελικά πείθεται να το κάνει, καθώς δεν θέλει να εμπλέκεται ανάμεσα στους δύο. Η 35χρονη την ευχαριστεί και απολογείται για την ενόχληση…

Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της. Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της.

Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας. “Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι” είχε στείλει στην Ιωάννα. Η Ιωάννα την ευχαρίστησε και εκείνη συνέχισε γράφοντας: “Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου. Σίγουρα δεν σε έχει ξαναενοχλήσει ο άλλος;”.

Ψυχολόγος για 35χρονη: Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τον άλλο άνθρωπο, παρά μόνο για το εγώ

“Η φερόμενη ως δράστις ήθελε να βρει κάποιον ένοχο, για να μπορέσει να προβάλει ενδεχομένως τα δικά της δύσκολα συναισθήματα”, ανέφερε η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Ευφροσύνη Φωτεινάκη, σχολιάζοντας την “σχέση” που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην 35χρονη και το μετέπειτα θύμα της.

Μιλώντας στο “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο, η κ. Φωτεινάκη σημείωσε ότι “πραγματικά προκαλεί ενδιαφέρον και ακούγοντας και τους διαλόγους σκεφτόμουν πόσο προσπάθησε το θύμα να σταματήσει την επικοινωνία με τον 40χρονο, να ενημερώνει την 35χρονη. Φαίνεται ότι η φερόμενη ως δράστις ήθελε να βρει κάποιον ένοχο, για να μπορέσει να προβάλει ενδεχομένως τα δικά της δύσκολα συναισθήματα. Ενδεχομένως μια ματαίωση, μία απόρριψη, που προέρχεται από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να είχε αυτόν τον άνθρωπο όπως ήθελε να τον έχει την οδήγησε στο να πρέπει να βρει κάποιον να φταίει για αυτό. Φαίνεται να κάνει μια προβολή ενδεχομένως και να βρίσκει το “ένοχο” θύμα και να το τιμωρεί”.

Στο ερώτημα του πώς γίνεται η κατηγορούμενη να κατέληξε να στραφεί κατά της Ιωάννας ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον άνδρα που την ενδιέφερε, και ενώ μάλιστα το θύμα “συνεργαζόταν” με όσα της ζητούσε η 35χρονη αναφορικά με τον 40χρονο, η κ. Φωτεινάκη ανέφερε ότι “προφανώς και υπάρχουν συσχετίσεις στο μυαλό της γυναίκας που φέρεται ως δράστις, που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Μπορούν όμως κάποιοι άνθρωποι να συνδέουν γεγονότα, εντελώς συγκυριακά γεγονότα, ή και ασύνδετα, με έναν τρόπο που να ικανοποιεί αυτό που πιστεύουν. Αυτό που ενδεχομένως συμβαίνει είναι ότι επέλεξε ένα άτομο από το περιβάλλον, με αφορμή το μικρό ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο 40χρονος για την Ιωάννα, για να προβάλει πάνω της όλα αυτά που τελικά προέβαλε”.

Ερωτώμενη για το αν η 35χρονη, εξακολουθεί να κινείται βάσει σχεδίου και εντός της φυλακής, η ίδια σημείωσε ότι “επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία ενσυναίσθηση, κανένα ενδιαφέρον για τον άλλο άνθρωπο, παρά μόνο για το εγώ. Μια τεράστια αγάπη πιθανότατα για τον εαυτό, για το πώς θα θριαμβεύσω καταστρέφοντας τον “εχθρό μου”, και έπειτα το πώς θα επιβιώσω μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη. Φυλακισμένη και κατηγορούμενη”.

“Στους ανθρώπους που δεν έχουν την ικανότητα να συναισθανθούν και δεν ενδιαφέρονται να μπουν στον πόνο, στα παπούτσια του άλλου, θα πω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η μεταμέλεια”, κατέληξε η κ. Φωτεινάκη.

 

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika