Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έπιναν νερό από την τουαλέτα για 6 μήνες, αυτό που έπαθαν σόκαρε ακόμη και τους γιατρούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο Πεκίνο, ένα ερωτευμένο ζευγάρι αντιμετώπισε μια ασυνήθιστη περιπέτεια, αγνοώντας την πηγή του νερού που χρησιμοποιούσαν στο νέο τους διαμέρισμα.

Ο Ταν και η αγαπημένη του αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας μετά τη μετακόμισή τους, αλλά η αποκάλυψη ήρθε έπειτα από έξι μήνες, όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν πληρώσει τον λογαριασμό νερού.

Ο Ταν και η σύντροφός του αντιμετώπισαν περίεργα προβλήματα υγείας, όπως έντονο βήχα, απώλεια μαλλιών και ακμή. Η ανακάλυψη τους ήρθε όταν συνειδητοποίησαν ότι παρά την μη πληρωμή του λογαριασμού νερού, το διαμέρισμά τους εξακολουθούσε να έχει νερό.

Πεκίνο: Έπιναν νερό τουαλέτας χωρίς να το ξέρουν

Μετά από αρκετές δοκιμές, συνειδητοποίησαν πως κάτι δεν ήταν σωστό. Με τη βοήθεια ενός υδραυλικού, αποκαλύφθηκε πως ένας αόρατος σωλήνας συνδέει την τουαλέτα με τη βρύση. Έτσι, για έξι μήνες, το ζευγάρι χρησιμοποίησε νερό τουαλέτας για να πίνει, να μαγειρεύει και να κάνει μπάνιο.

Ο Ταν απαιτεί τώρα αποζημίωση από την εταιρεία ενοικίασης, υποστηρίζοντας πως δεν ενημερώθηκαν ποτέ για αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Η εταιρεία ενοικίασης ισχυρίζεται πως ήταν επιλογή ορισμένων ενοίκων να προμηθεύονται νερό από ένα κοντινό πηγάδι.

Η εταιρεία ενοικίασης υποστηρίζει επίσης ότι το νερό του πηγαδιού πέρασε ποιοτικούς ελέγχους μόλις τον Μάρτιο και διαπιστώθηκε πως μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για το ξέπλυμα των τουαλετών και το πότισμα φυτών.

Όπως και να έχει οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία ενοικίασης σχετικά με το αίτημα αποζημίωσης συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

Efi Nika