Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Επικίνδυνη δολοφόνος η μητέρα του 8χρονου, τι λέει ο δικαστής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

italsfg

Επικίνδυνη δολοφόνος η μητέρα του 8χρονου, τι λέει ο δικαστής

Η Βερόνικα Παναρέλο που κατηγορείται ότι σκότωσε τον μικρό Λόρις μπορεί να διαπράξει εκ νέου έγκλημα της ίδιας φύσης

Στις φυλακές της Ραγκούζα παραμένει η 25χρονη Βερόνικα Παναρέλο Στίβαλ, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 8χρονο γιο της, Λόρις Αντρέα.

Σύμφωνα με τον δικαστή Κλάουντιο Ματζόνι, η νεαρή μητέρα είναι «επικίνδυνη δολοφόνος» που είχε πρόθεση να προκαλέσει πόνο στο θύμα, ενώ ήταν εξαιρετικά βίαιη και ανίκανη να ελέγξει τα δολοφονικά ένστικτά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικαστή υπάρχει κίνδυνος διαφυγής της αν αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση και να προκαλέσει «σοβαρά εγκλήματα ίδιου χαρακτήρα».

Παρότι η ίδια υποστηρίζει ότι είναι αθώα και ότι δεν σκότωσε τον μικρό Λόρις στραγγαλίζοντας τον και εγκαταλείποντας τον σε απομονωμένη περιοχή της Σικελίας, ο δικαστής δείχνει σίγουρος για την ενοχή της.

«Η Παναρέλο είχε το χρόνο και την ευκαιρία να σκοτώσει το γιο της στραγγαλίζοντάς τον, πιθανώς χρησιμοποιώντας tire-ups, τα οποία είχε στην κατοχή της», ανέφερε ο Ματζόνι.
Όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, σε ηλικία 15 ετών η γυναίκα είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο στο σημείο όπου βρέθηκε το νεκρό σώμα του Λόρις.

Μετά την αποκάλυψη ότι η 25χρονη είχε καταθέσει ψευδώς πως είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο, γεγονός που διέψευσε βίντεο που κατέγραφε την πορεία του αυτοκινήτου, ο σύζυγός της, Ντάβιντε δήλωσε: «Αν τον σκότωσε εκείνη, καταρρέει ο κόσμος μου». Συντετριμμένος, μάλιστα, συμπλήρωσε: «Πρέπει μόνο να μου πει γιατί. Μετά ας πεθάνει. Αυτό που θέλω είναι ο γιος μου».

ΔΕΙΤΕ

Συγκλονίζει ο θάνατος μυστήριο 8χρονου αγοριού!!!

Ανατροπή στην υπόθεση του 8χρονου Λόρις: Η μάνα του το στραγγάλισε με καλώδιο

 

protothema.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea