Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Έπαθα ελεφαντίαση, δεν μπορώ ούτε να περπατήσω»: Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Δασκαλάκη, δυσάρεστα τα νέα ξανά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ανακοίνωση περί της πορείας του Γιώργου Δασκαλάκη ενάντια στη νόσο του καρκίνου είναι ευχάριστα ενθαρρυντική.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής, ο οποίος επιπλέον ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι, παρευρέθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Επί Τόπου» το πρωί της Κυριακής, όπου και αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του.

«Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω. Υπομένω, κάνω τη θεραπεία μου πάντα, ό,τι μου λένε οι γιατροί. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα.

Για να με φτάσουν στο σημείο να αντέξω τις χημειοθεραπείες, είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου και ήταν πρησμένα, γι΄αυτό δεν περπατάω. Όλοι ρωτάνε τι είναι ο καρκίνος. Να σας πω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα, ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής.

Από το διαμέρισμα όταν καεί, τι μένει; Τίποτα. Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι επειδή γεννιούνται καινούργια κύτταρα» ανέφερε αρχικά.

«Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω, έκανα ασκήσεις να ανοίξω το διάφραγμά μου. Είχα να τραγουδήσω και έξι χρόνια στο στούντιο. Φεύγοντας να πάω στούντιο και να γυρίσω είναι ένα δίωρο μετά ήμουν κατάκοιτος τέσσερις ημέρες από την ταλαιπωρία.

Μια ώρα έκανα, μετά τελείωσαν τα κουράγια μου, δεν είχα άλλο» ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Δασκαλάκη αναφορικά με την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika