Newsitamea.gr
ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα βίντεο που θα σε εμπνεύσει: το κ0ρίτσι που νικά στη ζωή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

newsitamea41

Ένα βίντεο που θα σε εμπνεύσει: το κ0ρίτσι που νικά στη ζωή

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, που δεν τα παρατάνε εύκολα, και δίνουν μαθήματα σε όλους εμάς που παραπονιόμαστε ακόμη και για τα πιο απλά.

Ένα παιδί γεμάτο δύναμη, θάρρος και πολλά κουράγια, αφήνει πίσω ό,τι του έχει συμβεί στο παρελθόν και πέφτει με τα μούτρα στον στίβο της ζωής. Πρόκειται για την Kate Foster, μια αθλήτρια από το Ιλινόις.

Στα 11 χρόνια της διαγνώστηκε με λευχαιμία, και έχασε το πόδι της, λόγω κάποια λοίμωξης, η οποία οφειλόταν στον καρκίνο. Ωστόσο, παρά τα προβλήματα, η Kate δεν ξέχασε ποτέ τη γυμναστική και δεν σταμάτησε να θέλει να κάνει αυτό που αγαπά. Λίγα χρόνια μετά, στα 15 της ξεκίνησε να γυμνάζεται ξανά.

Πλέον, 16 ετών, έχει επανέλθει στα γήπεδα. Στο παρακάτω video, η Kate ανεβαίνει στη μπάρα με το προσθετικό της πόδι, δίνοντας τη δική της παράσταση, μοιράζοντας τεράστια δύναμη πολλή έμπνευση. Ένα μάθημα ζωής!

Δεν θα μπορούσαμε παρά να τις δώσουμε πολλά “συγχαρητήρια” και αμέτρητα “μπράβο”.

Η Kate ξεχειλίζει από δύναμη και μάς τη μεταδίδει

Kate’s beam routine at the 2016 Bravo Classic.

Δημοσιεύτηκε από Lynn E. Foster στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Το video με τη ρουτίνα της Kate στο 2016 Bravo Classic, ανέβηκε στο Facebook, στις 17 Ιανουαρίου. Μέσα σε λίγες ώρες, περισσότερα από 3 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη νεαρή γυναίκα να επιδεικνύει τη σημαίνει “νικήτρια της ζωής”.

Η Kate συνεχίζει, παράλληλα, να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο. Η πρώτη μεταμόσχευση μυελού των οστών απέτυχε, ωστόσο μία δεύτερη ήταν επιτυχημένη. Δεν έχει ακόμα φτάσει στο τέλος της διαδρομής, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση, οι ενδείξεις είναι θετικές.

“Δεν σκεφτόμουν Τι πρόκειται να κάνω τώρα; Σκεφτόμουν Τι πρόκειται να κάνω όταν βγω από εδώ μέσα;”, είχε πει πέρυσι η Kate, μιλώντας σε ίδρυμα για καρκινοπαθείς σχετικά με τον αγώνα της κατά του καρκίνου. Με τέτοια φιλοσοφία ζωής, είμαστε βέβαιοι ότι η Kate μπορεί να τα καταφέρει!

*Κεντρική φωτογραφία από παλαιότερη video συνέντευξη της Kate

 

pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika