Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εμφανίστηκε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής μαζί με το παιδί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4XRONOSFOIBOS

Εμφανίστηκε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής μαζί με το παιδί

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής, ο οποίος αφού σκότωσε την σύζυγό του άρπαξε τον μικρότερο γιο τους και εξαφανίστηκε.

Ο 35χρονος, λίγα 24ωρα μετά το φονικό επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας μίλησε στον ΑΝΤ1 για την συνάντηση που είχε με τον Τζέημς Κλοντ Λέσι.

Συγκεκριμένα είπε πως ο 35χρονος του τηλεφώνησε τρεις ημέρες μετά το συμβάν και ζήτησε να τον συναντήσει. Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αμέσως έφυγε από την Λακωνία όπου βρισκόταν για δικαστική υπόθεση.

Τελικά, τον συνάντησε στην περιοχή Βαρέα Μεγάρων και του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση του είναι να επιστρέψει στην οικογένειά του το παιδί, το οποίο ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ο Τζέημς Κλοντ Λέσι του είπε ότι θα το σκεφτεί και θα του απαντήσει. «Από τότε δεν έχει μιλήσει ξανά μαζί μου», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Έκτοτε ο καταζητούμενος εξαφανίστηκε εκ νέου και αναζητείται πλέον από τις Αρχές στην περιοχή της Αττικής.

Σήμερα Κυριακή συμπληρώνονται έντεκα ημέρες από τότε που ο Τζέημς Κλοντ Λέσι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και διέφυγε από την Ορμύλια Χαλκιδικής αρπάζοντας τον μικρότερο γιο τους.

Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του Φοίβου έφτασε στη συνάντηση με ένα πράσινο αυτοκίνητο και φορούσε σκούφο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν την πιθανότητα το άτομο που είδε ο κ.Κούγιας να μην ήταν ο συζυγοκτόνος αλλά κάποιος που του έμοιαζε…

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κρύβεται στην Αθήνα, ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του μικρού Φοίβου. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε δότρια για να σώσει την κόρη της: Θα έδινα και τη ζωή μου για το παιδί μου

Efi Nika

«Φεγγάρι των Λουλουδιών»: Πότε θα δούμε την εντυπωσιακή πανσέληνο του Μαϊου και γιατί την ονόμασαν έτσι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

7 λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι στα 50 και καταστρέφουν ότι έχτιζαν σε όλη τη ζωή τους

Efi Nika