Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ελληνίδα ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

xapia_aytoktonia

Ελληνίδα ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια!!!

 

Την απόγνωση της και την επιθυμία της να βάλει τέλος στη ζωή της εξέφρασε η Μαρία Ξενουδάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, γράφοντας:

main_2.jpg
«Μετρώ τα χάπια που μου απόμειναν να δω αν με φτάνουν. Είναι 20 χάπια, δεν αστειεύομαι με τη χαμοζωή μου και έχω σιχτιρίσει που τη γλύτωσα. Το καλοκαίρι πάντα μου έφερνε σκοτοδίνη… όχι άλλο να σέρνομαι δεν μου αξίζει τέτοια ζωή, αλλιώς είχα συνηθίσει…αυτό είναι το τέλος».

ξενου.jpg

Την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας επιβεβαίωσε η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Να σας ενημερώσω ότι η Μαρία Ξενουδάκη όντως έκανε απόπειρα χθες, πίνοντας χάπια, αλλά ευτυχώς με την βοήθεια του θεού την πρόλαβαν θα την αναλάβει ένας δικός της άνθρωπος από εδώ και πέρα και νομίζω ότι θα είναι ασφαλής γιατί θέλει να το επαναλάβει… Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση…»!

μπαρκουλ.jpg

Η Μαρία Ξενουδάκη, ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του «Αντιθεάτρου», βρίσκονταν σε απόγνωση από το 2010 εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

 

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika