Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται κατιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Που θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα εκδηλωθούν από την Δευτέρα.

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τη Δευτέρα (08-02-2021) στα δυτικά και βαθμιαία στα βορειοανατολικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, καθώς και θυελλώδεις νότιους ανέμους, τοπικά στο Αιγαίο πολύ θυελλώδεις.

Μπορεί σήμερα και αύριο ο καιρός στη χώρα μας να θυμίζει καλοκαιράκι, αφού θα επικρατήσουν αρκετά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τις μέγιστες να ξεπερνούν σε πολλές περιοχές τους 20 βαθμούς και τοπικά να φτάνουν στους 25 βαθμούς Κελσίου, όμως από Δευτέρα όλα αλλάζουν.

Πιο αναλυτικά, από τα έκτακτα φαινόμενα θα επηρεαστούν:

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (08-02-2021)

  • Από τις προμεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
  • Από τις μεσημβρινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, σταδιακά τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (09-02-2021)

  • Από αργά το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021).
  • Από τις βραδινές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10-02-2021) τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς η Θράκη.

Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν τη Δευτέρα (08-02-2021), οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «8ο Θαύμα του κόσμου»: Ο μυστηριώδης ναός του Αγίου Γεωργίου που κανείς δεν ξέρει πως χτίστηκε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika