Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έκοψαν το ρεύμα σε σπίτι 92χρονης κατάκοιτης γιαγιάς με άνοια και συσκευή οξυγόνου – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε γνωστή μέσα από το Open, καθώς πολίτης αποκάλυψε πως έκοψαν το ρεύμα στη 92χρονη γιαγιά του, η οποία είναι με άνοια, κατάκοιτη και με συσκευή οξυγόνου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Γρηγορόπουλος στην τηλεοπτικό σταθμό, κάθε μήνα η ηλικιωμένη έδινε ένα ποσό – γύρω στα 100-120 ευρώ- και η ΔΕΗ γνώριζε ότι η 92χρονη ζει με οξυγόνο αλλά παρ’ όλα αυτά, το ρεύμα κόπηκε την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι.

Έκοψαν ρεύμα σε 92χρονη με συσκευή οξυγόνου

Όπως είπε ο άνδρας μιλώντας στην εκπομπή, η γυναίκα μένει 50 χιλιόμετρα μακριά από υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην ορεινή Μεγαλόπολη. «Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά» αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός, αλλά μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο. «Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσό. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος» σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος με ζωολογικό κήπο που έβαψε σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με αρκουδάκια πάντα, η εξοργιστική απάντηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τα 4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν συγχωρήσεις κάποιον

Efi Nika

Τpαγωδία στην Ηγουμενίτσα: Χήρα μητέρα βρήκε τον 17χρονο γιο της νεκρό στο γραφείο του δωματίου του, θρήνος για τον Κωνσταντίνο

Efi Nika