Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Εικόνες ντροπής στη Λέσβο: Παιδιά βασανiζουν γαϊδουράκια σε αυτοσχέδιους αγώνες και οι γονείς φωνάζουν «δώσε, πιο δυνατά» –

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει νεαρά παιδιά στην Κώμη Λέσβου να μαστιγώνουν γαϊδουράκια σε γαϊδουροδρομίες.

Τα γαϊδούρια δέχονται χτυπήματα και μαστιγώνονται από μικρά παιδιά που παίρνουν μέρος στον «αγώνα».

Μία γυναίκα διαμαρτύρεται για τις σκηνές βίας που εκτυλίσσονται μπροστά της, αλλά οι υπόλοιποι της λένε να σταματήσει. Κάποιοι μάλιστα καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ωστόσο, κανείς δεν ευαισθητοποιείται. Κανείς δεν κάνει κάτι για να σταματήσει αυτό που συμβαίνει. Η Λέσβος συζητάει τα όσα έγιναν με φιλοζωικές να ζητούν να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες που διοργανώθηκε η αυτοσχέδια «γαϊδουροδρομία».

Τα παιδιά κρατούν βίτσες και μαστιγώνουν τα ζώα για να πάνε πιο γρήγορα και να τερματίσουν πρώτοι.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι η στάση των γονέων και άλλων ενηλίκων που βρίσκονται στο σημείο, οι οποίοι με τον τρόπο τους ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνεχίσουυν να μαστιγώνουν ανελέητα τα γαϊδουράκια για να τερματίσουν.

Στο βίντεο που προκαλεί σάλο, μία γυναίκα ακούγεται να λέει πως πρέπει να σταματήσουν να χτυπάνε τα γαϊδουράκια και οι παρευρισκόμενοι, απευθυνόμενοι σε εκείνοι της λένε «άστα να τα χτυπάνε, δώσε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika