Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

“Είχα βγει με την κολλητή μου”: Η στιγμή που η19χρονη Ελεονώρα έχασε το μάτι της – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Ελεονώρα είναι μία 19χρονη, η οποία βίωσε ένα τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και σήμερα μίλησε γι’αυτό στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ήταν Μάρτιος του 2022, όταν ανέβηκε στο μηχανάκι του φίλου της για να επιστρέψει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα λίγα λεπτά μετά να χάσει το μάτι της από το σοβαρό ατύχημα.

«Είχα βγει με την κολλητή μου, ήρθε με τη μηχανή του στις 6.30 το πρωί να με πάρει. Ανέβηκα, λίγα μέτρα πιο κάτω πέσαμε.

Έχω χάσει την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι, είμαι με μία καρωτίδα. Έσπασα λεκάνη και ισχίο και δεν ακούω καλά από τα αριστερά» εξομολογήθηκε η 19χρονη που έμεινε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από τα βαριά τραύματά της.

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε τρέλα με τις μηχανές αλλά είχε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να ανέβει στο μηχανάκι του αγοριού. «Δεν θυμάμαι τι έγινε, έπεσα σε κώμα. Ούτε ξέρουμε τι έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Η ψυχολόγος, η υπομονή και η συνήθεια έπαιξαν ρόλο. Η όραση δεν μπορεί να αποκατασταθεί, εξωτερικά ναι θα μπορούσε να αποκατασταθεί η όψη» πρόσθεσε η 19χρονη που έχασε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και δεν πέρασε στην κτηνιατρική σχολή που τόσο επιθυμούσε.

Δες όλη τη συνέντευξη στο T-live:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

Efi Nika

«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά»: Μεγάλη ανατροπή, βαριές καταγγελίες από τον πατέρα του 6χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika