Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Εγγονή μαθαίνει στην 80χρονη γιαγιά της σερφ για να περνούν χρόνο μαζί – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

H Donna Holmes, έγινε 80 ετών τον περασμένο Νοέμβρη και πρόσφατα απέκτησε ένα καινούριο χόμπι που… απέχει πολύ από το πλέξιμο! Για την ακρίβεια, είναι πιο επικίνδυνο, χρειάζεται μαγιό και απαιτεί κότσια.

Για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, η 80χρονη Donna έμαθε να κάνει σερφ και να δαμάζει τα κύματα, με προτροπή της εγγονής της που ήθελε να έχει κοινό χόμπι με τη γιαγιά της ώστε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα ταξίδι με σκάφος στον Ωκεανό, έπιασε τη σανίδα και η εγγονή της την έμαθε να δαμάζει τα κύματα.

 

«Έτσι είναι τα 80!», έγραψε η περήφανη εγγονή κάτω από το βίντεο και συνέχισε που συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. «Δεν είναι ποτέ αργά να πιάσεις ένα κύμα. Ποτέ δεν είναι αργά! Νιώθω υπέροχα που μπορώ να μοιραστώ το αγαπημένο μου μέρος με τη γιαγιά μου!».

Σε όλο το βίντεο η Brisa τσιρίζει από χαρά βλέποντας τη γιαγιά της να απολαμβάνει το σερφ και δεν σταματά να της λέει πόσο περήφανη νιώθει.

mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika