Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχει την σπανιότερη ασθένεια στον κόσμο και δεν σταμάτα να χαμογελά!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Aiden-MAIN

Έχει την σπανιότερη ασθένεια στον κόσμο και δεν σταμάτα να χαμογελά!

Ο Aidan προκαλεί αμηχανία στους γιατρούς χαμογελώντας με μια σπάνια πάθηση.

Ο πεντάχρονος που ζει με έντονες παραμορφώσεις αγαπάει το γέλιο και τα σφιχταγκαλιάσματα.

Υποφέρει από μία  σπάνια αθεράπευτη ασθένεια, αλλά ο μικρός γενναίος Aiden καταφέρνει ακόμα να χαμογελάει και να γελάει σαν όλα τα παιδιά.

Οι γιατροί του ήρθαν σε αμηχανία κατά την γέννηση του, όταν είδαν τις μεγάλες ανεξήγητες παραμορφώσεις  που του αφήσανε σοβαρές ψυχικές και σωματικές ανωμαλίες.

Aidan_TheRarestBoyintheWorld-2

Η αναπηρία του, δεν του επιτρέπει να μιλήσει, δεν θα περπατήσει ποτέ, χρειάζεται πάντα κάποιον δίπλα του να τον φροντίζει, μα συνεχίζει να γελά και να ζητά χάδια και αγκαλιές  από την λατρεμένη του οικογένεια. Η μητέρα του Βίκυ λέει ότι πέρα από τις προφανείς προκλήσεις της φροντίδας για τον γιό της, το πιο δύσκολο που αντιμετωπίζει είναι οι αντιδράσεις του κόσμου στις παραμορφώσεις του.

Η πρώτη διάγνωση των γιατρών είναι μια σπάνια διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο του Πρωτέα (Proteus Syndrome), συνήθως σχετίζονται με το γνωστό  ”Άνθρωπος Ελέφαντας” (The Elephant Man), αλλά μετά από μήνες δοκιμών τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.  Παρά τις αποθαρρυντικές διαγνώσεις ο μικρός Aidan ξεκίνησε το σχολείο και το λάτρεψε. Ο πατέρας του έχει δηλώσει πως είναι πολύ δημοφιλές, όλοι ρωτάνε για αυτόν και τον αγαπούν.

Aidan_TheRarestBoyintheWorld-1

Ευτυχώς η σπάνια πάθηση του, δεν αναμένεται να μειώσει το προσδόκιμο ζωής του και ίσως δεν θα χρειαστεί περαιτέρω χειρουργική επέμβαση. Σύντομα θα λάβει μέρος σε μια πρωτοποριακή μελέτη, σχετικά με ένα φάρμακο το οποίο γιατροί το πανεπιστημίου  Κέμπριτζ με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στην πρόληψη αυξήσεις της διαμόρφωσης.  Οι δοκιμασίες ξεκινάνε τον Ιούλιο για έξι μήνες και αν λειτουργήσει, οι γονείς του ελπίζουν πως μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί.

Aidan_TheRarestBoyintheWorld-5

Aidan_TheRarestBoyintheWorld-6

Ο γενναίος Aiden:Υποφέρει από σπάνια ασθένεια… αγαπάει το γέλιο και τα σφιχταγκαλιάσματα

mirror.co.uk

* Επιμέλεια : Εύη Γεωργοπούλου 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika