Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η δύναμη της αγάπης: Μαμά σπουδάζει νοσηλευτική για να μπορεί η ίδια να φροντίζει τον άρρωστο γιο της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ηρωίδα μάνα: Ο ρόλος της μητέρας ενός άρρωστου παιδιού είναι μια συνεχής και τεράστια δοκιμασία, απαιτώντας από την γυναίκα να είναι δυνατή για χάρη του παιδιού της και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νέα πρόκληση προκύψει στο δύσκολο ταξίδι της.

Η Kadijah Keys είναι ένα σαφές παράδειγμα αυτής της αφοσίωσης, αλλά είναι πέραν τούτου, η εμπνευστής μιας ιδιαίτερης ιστορίας.

Ηρωίδα μάνα: Το χρονικό της υπόθεσης

Κατά την εγκυμοσύνη της, η Kadijah έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, αλλά στις 22 εβδομάδες της εγκυμοσύνης, αντιμετώπισε μια ακόμα δοκιμασία, καθώς τα νερά της έσπασαν. Οι γιατροί προσπάθησαν με αφοσίωση να σώσουν τα μωράκια της, αλλά δυστυχώς, ένα από αυτά έφυγε από τη ζωή δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

Το επιζών αγοράκι, ο Amir, διακρίθηκε για τη θέλησή του να παλέψει για τη ζωή του. Πέρασε 13 μήνες στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και υποβλήθηκε σε πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων.

Έγινε η ίδια η αποκλειστική νοσοκόμα:

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά, οι γιατροί ενημέρωσαν την Kadijah ότι ήταν αναγκαίο να βρεί μια αποκλειστική νοσοκόμα για να φροντίζει τον Amir, όταν αυτός θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αυτό το εγχείρημα αποδείχθηκε όχι μόνο πολύ δύσκολο, αλλά και συναισθηματικά ανθυγιεινό, καθιστώντας την Kadijah να λάβει μια θαρραλέα απόφαση. Να ακολουθήσει το δρόμο της νοσηλεύτριας και να φροντίζει αποκλειστικά τον γιο της Amir.

Ο Amir, που τώρα είναι 1 έτους, χρειάζεται τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα συνεχούς φροντίδας, κάτι που απαιτεί από τη μητέρα του την απόλυτη αφοσίωση και αγάπη.

«Είχα πει στον εαυτό μου ότι στην περίπτωση που δεν έβρισκα νοσοκόμα, θα γινόμουν μία.

Παρακολουθώ μαθήματα στη σχολή δύο ημέρες στην εβδομάδα και κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για να μπορέσω να φέρω το μωρό μου σπίτι. Θα γίνω η νοσοκόμα του. Θα κάνω τα πάντα για εκείνον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Efi Nika

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika