Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη σε ΑμεΑ και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1822178

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Απαλλαγές από τα δημοτικά τέλη σε ΑμεΑ και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες

Συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις προχωρήσαμε πέρυσι σε μειώσεις στα τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το 2015, 6% για οικίες,  καταστήματα από 60 τμ και άνω, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές κλινικές και μη  στεγασμένους χώρους και κατά 15% για καταστήματα έως 60 τμ. και φέτος. Συνεχίζουμε και για το 2016 τις μειώσεις αυτές.

 

Συγκεκριμένα μειώνουμε 3% τα τέλη για οικίες,  καταστήματα, ιδιωτικά σχολεία και ιδιωτικές κλινικές για το 2016 και ταυτόχρονα εφαρμόζουμε επιπλέον ιδιαίτερα Κοινωνικά μέτρα:

 

Απαλλάσσουμε εντελώς, με εισοδηματικά κριτήρια, από ανταποδοτικά τέλη  Μακροχρόνια Άνεργους, Άπορους, Πολύτεκνους, Άτομα με αναπηρία, Τρίτεκνους και Μονογονεϊκές Οικογένειες και

 

Μειώνουμε 50% τα τέλη σε νέους επαγγελματίες με επαγγελματική έδρα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Όσο θα προχωράει ο σχεδιασμός μας για την διαφοροποίηση του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων, με έμφαση στην ανακύκλωση και τη μείωση του όγκου τους, θα μας δίνεται η δυνατότητα για περαιτέρω μειώσεις.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika