Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δίκη για βιασμό 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο: Επαθε κρίση πανικού η κοπέλα – Αντιφάσεις από τους μάρτυρες υπεράσπισης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στη σημερινή διαδικασία υπήρξαν ενστάσεις ως προς τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων.

Με ενστάσεις και καταθέσεις συνεχίστηκε η δίκη για τον βιασμό 19χρονης με αναπηρία στη Ρόδο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στη σημερινή διαδικασία υπήρξαν ενστάσεις ως προς τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, ενώ διαπιστώθηκαν και αντιφάσεις στους μάρτυρες υπεράσπισης.

Η 21χρονη κοπέλα υπέστη κρίσεις πανικού και αποφασίστηκε να μην παραστεί σήμερα στη δίκη, προκειμένου να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία εκ νέου.

Υπενθυμίζεται πως η 21χρονη σήμερα, την 1η Δεκέμβρη 2018 και μόλις τρεις ημέρες από την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο

Κατηγορούμενοι είναι ο 21χρονος Αλβανός που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και ένας 24χρονος Ρομά.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαν στον υπαίθριο χώρο πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο, όπου συχνάζουν νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και η ανάπηρη κοπέλα.

Φέρονται να της πρότειναν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλβανός, με το πρόσχημα ότι θα πήγαιναν μία βόλτα για να ακούσουν μουσική.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η κοπέλα που πάσχει από ψυχική – πνευματική διαταραχή κι έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, δέχθηκε να τους ακολουθήσει, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο.

Ένας εκ των κατηγορούμενων φέρεται να κλείδωσε τις πόρτες και να μετέφερε με το αυτοκίνητο την κοπέλα σε υπαίθριο χώρο κοντά σε παραλία, με χαμηλό φωτισμό.

Βγήκαν όλοι από το αυτοκίνητο σε σημείο της παραλίας με θάμνους και φυτά. Εκεί, ο ένας κατηγορούμενος, παρουσία και του δεύτερου, κατηγορείται ότι με τη βία, με χτυπήματα στο πρόσωπο αλλά και με απειλές, την εξανάγκασε σε ασελγή πράξη.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ξαναέβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο την κοπέλα και να την μετέφεραν σε περιοχή του Ενυδρείου, κοντά σε χώρο που λειτουργούν ιδιωτικές τουαλέτες. Εκεί, κατηγορείται ότι τη βίασε ο δεύτερος κατηγορούμενος.

Κατά το στάδιο της απολογίας τους ενώπιον της Ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες παρουσιάζοντας διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, ισχυρίζεται, εντούτοις, ότι η συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της. Οι κατηγορούμενοι αντιφάσκουν ακόμη και στην περιγραφή των ασελγών πράξεων, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα.

Ο άλλος κατηγορούμενος αρνείται πλήρως τόσο την χρήση βίας όσο και ότι έγινε οποιαδήποτε πράξη ερωτικού περιεχομένου.

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika