Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διευθυντικά γραφεία Σχεδιάζοντας το κέντρο της επιχείρησης σου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα διευθυντικά γραφεία αποτελούν το μέρος όπου εργάζονται τα υψηλά στελέχη μίας επιχείρησης και λαμβάνονται οι σημαντικές αποφάσεις ή κλείνουν συμφωνίες.

Σε αυτούς τους νευραλγικούς χώρους τα καθίσματα γραφείου και τα υπόλοιπα έπιπλα είναι πολύ σημαντικά, όχι μόνο από θέμα πρακτικότητας, αλλά και λόγω prestige. Δες πως θα πρέπει να επιλέξεις τα κατάλληλα έπιπλα για τα διευθυντικά γραφεία της επιχείρησης σου ή ακόμα και του δικού σου γραφείου σε περίπτωση που είναι ατομική η επιχείρηση.

Διευθυντικά γραφεία

Το γραφείο ως έπιπλο είναι ο χώρος εργασίας. Θα πρέπει να είναι άνετο, όσο το δυνατό μεγαλύτερο, όμως να προσφέρει πρακτικότητα και να μην κλείνει τον χώρο. Επιπλέον θα πρέπει να αποπνέει σοβαρότητα, κύρος και σεβασμό, αλλά να μην είναι και υπερβολικά αυστηρό που να ξενίζει. Μπορείς να επιλέξεις διευθυντικά γραφεία από ξύλο που είναι το κλασσικό υλικό ή το γυαλί με τα μεταλλικά πόδια που αποτελεί την πιο μοντέρνα εκδοχή.

Διευθυντικές καρέκλες γραφείου

Οι διευθυντικές καρέκλες γραφείου χαρακτηρίζονται από άνεση και εργονομικό σχεδιασμό. Είναι οι θέσεις για τα στελέχη και εσένα, οπότε πρέπει να είναι άνετες ώστε να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη στο σώμα κατά τις πολλές ώρες δουλειάς. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι, οι υφασμάτινες και οι δερμάτινες. Στις δερμάτινες για πιο οικονομικές επιλογές δίνεται η δυνατότητα να γίνει αντικατάσταση με συνθετικό δέρμα (δερματίνη).

Διευθυντικές πολυθρόνες γραφείου

Σε ένα διευθυντικό γραφείο βρίσκονται συχνά εργαζόμενοι και πελάτες για διάφορα ζητήματα. Αυτοί θα πρέπει να νιώθουν άνεση όσο βρίσκονται στον χώρο. Αυτό εξασφαλίζεται με τις διευθυντικές πολυθρόνες γραφείου. Πρόκειται για πολύ άνετα και κομψά καθίσματα στα οποία ο καθένας θα αφεθεί. Η επιτυχημένη επιλογή τους γίνεται, όταν δένουν αρμονικά με την αισθητική του χώρου. Έτσι υπάρχει μεγάλη γκάμα σε σχέδια και χρώματα.

Ποιότητα και σχεδιαστική υπεροχή.

Αν αναζητάς διευθυντικά γραφεία σε προσφορές και στις καλύτερες τιμές, τότε φρόντισε τα έπιπλα σου να τα προμηθευτείς από το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.dromeas.gr. Εκεί σε περιμένει μία μεγάλη γκάμα από διάφορες λύσεις όπως, καθίσματα, γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες με κλειδαριά και πολλά άλλα. Φτιάξε τώρα το διευθυντικό γραφείο των ονείρων σου που θα θαυμάζουν όλοι και θα νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας μέσα σε αυτό.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika