Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δάκρυσαν όταν είδαν το περιεχόμενο: Μπουκάλι ταξίδεψε από την Κύθνο στην Κρήτη και περιείχε ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα μπουκάλι σφραγισμένο που περιείχε ένα γράμμα και προσκλητήριο γάμου ξεβράστηκε στις ακτές της Κρήτης.

Ειδικότερα, στο Trefon Hotel Apartments & Family Suites στο χωριό του Πλατανιά στο Ρέθυμνο, μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων από την Γερμανία, πελάτες του Ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια του πρωινού τους μπάνιου στη θάλασσα, βρήκαν ένα μπουκάλι με γράμμα που ταξίδευε 1 μήνα στη θάλασσα.

Αμέσως τους κίνησε η περιέργεια να δουν τι έγραφαν ακριβώς αυτά που περιείχε το σφραγισμένο μπουκάλι, ανατρέχοντας στην Reception του Ξενοδοχείου, προκειμένου να τους το μεταφράσει.

Οι Γερμανοί τουρίστες έμειναν έκπληκτοι και συγκινημένοι, για την σκέψη που είχε ένα νιόπαντρο ζευγάρι να βάλει στο μπουκάλι το προσκλητήριο του γάμου τους και ένα γράμμα που θα είχε αποδέκτη τον Παππού και τη γιαγιά που δεν είναι πλέον στη ζωή.

ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!! ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΝΕΡΑ. ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ. ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

Μια όμορφη ιστορία που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, από το νησί της Κύθνου όταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι, έστειλε το σφραγισμένο μπουκάλι, ευελπιστώντας αυτό να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι και να φτάσει στον Παππού και τη Γιαγιά.

Ένα μήνα αργότερα, το μπουκάλι βρέθηκε από Γερμανούς τουρίστες στο Ρέθυμνο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γερμανοί τουρίστες επικοινώνησαν με το νιόπαντρο ζευγάρι και γνωρίστηκαν!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γερμανοί τουρίστες επικοινώνησαν με το νιόπαντρο ζευγάρι και γνωρίστηκαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika