Newsitamea.gr
AMEA news ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Χωρίς διατροφικό επίδομα για τρεις μήνες οι νεφροπαθείς στην Φλώρινα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

e71c1a183db

Χωρίς διατροφικό επίδομα για τρεις μήνες οι νεφροπαθείς στην Φλώρινα

Καθυστερημένη εδώ και τρείς μήνες είναι η καταβολή του διατροφικού επιδόματος των νεφροπαθών στην Φλώρινα όπως είπε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Φλώρινας κ. Μερόπη Φωστηροπούλου.

Η κ. Φωστηροπούλου τονίζει την αναγκαιότητα καταβολής του διατροφικού επιδόματος το οποίο καλύπτει βασικές ανάγκες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ζητούν από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας να προχωρήσει άμεσα στην καταβολή του διατροφικού επιδόματος των νεφροπαθών καθώς όπως υπογραμμίζουν έχουν να αντιμετωπίσουν και θέμα επιβίωσης από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Μπίρος με ανακοίνωση του τονίζει ότι η καθυστέρηση καταβολής του διατροφικού επιδόματος των νεφροπαθών δεν οφείλεται στους ίδιους και στις υπηρεσίες της περιφέρειας αλλά στις Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών που αποφασίζουν για την πληρωμή οποιασδήποτε δαπάνης αφού διενεργήσουν τον σχετικό έλεγχο και υπάρχει νομιμότητα της δαπάνης που προϋπολογίζεται.

www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίγουρα δεν το ξέρει ούτε… ο λογιστής σου: Το άγνωστο επίδομα των 600 ευρώ που το παίρνεις μόνο με 1 προϋπόθεση

Penni Syggrou

Δεν το ξέρουν ούτε… οι λογιστές: Το άγνωστο επίδομα των 509 ευρώ που το παίρνεις για 9 συνεχόμενους μήνες

newsitamea

Έκτακτο επίδομα 350 ευρώ στις 30 Μαΐου: Αν έχεις παιδί που πάει Λύκειο είναι κρίμα να το χάσεις – Ποιοι το παίρνουν

Efi Nika