Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χαλκίδα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 23χρονης Μαρίας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12345

Χαλκίδα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 23χρονης Μαρίας

Το τελευταίο «αντίο» στην 23χρονη Μαρία Κουμάνταρου είπαν, το απόγευμα της Τρίτης, εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς, που συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Χαλκίδα.

Η αδικοχαμένη κοπέλα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία ντυμένη νύφη, ενώ η επιθυμία της οικογένειας ήταν να φορούν όλοι λευκά.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η μοναχοκόρη τους χάθηκε για πάντα, με αυτόν τον άδικο τρόπο.

Αντί στεφάνων και λουλουδιών, δόθηκαν χρήματα σε κουτί που υπήρχε στην είσοδο της εκκλησίας για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η νεαρή κοπέλα άφησε το πρωί της Πέμπτης, την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Θριάσιου» Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν επί επτά ημέρες, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε με το μηχανάκι της.

[youtube id=”CK8qyFApU1A” width=”620″ height=”360″]

 

12

126

‘Ενα λάθος μπορεί να στοιχίσει σε έναν άνθρωπο ολόκληρη την ζωή του , μπορεί ακόμα να αφήσει κάποια αναπηρία ή δυσμορφία….

Με πληροφορίες από το eviazoom.gr

www.zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika