Newsitamea.gr
SEX & ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η αναπηρία να είναι σέξι?

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK


ameaa

Μπορεί η αναπηρία να είναι σέξι?

Μια σειρά από φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται η Jes Sachse, μια 25χρονη Καναδή φοιτήτρια που πάσχει από μια σπάνια γενετική ασθένεια, γνωστή ως σύνδρομο Freeman-Sheldon, αμφισβητεί τα στερεότυπα ομορφιάς που προσπαθεί να λανσάρει η αμερικανική σειρά ρούχων American Apparel.

Η σειρά ονομάστηκε «American Able» και περιλαμβάνει 13 διαφημίσεις. Η μια απ’ αυτές ονομάζεται “Tight” και η Jes ποζάρει φορώντας ένα μαύρο κορμάκι μπροστά σε ένα μεγάλο παράθυρο. Σε μια άλλη διαφήμιση που ονομάζεται “Work”, η Jes δεν φοράει τίποτα περισσότερο από μία κορδέλα κι ένα πράσινο σορτς.

Τη φωτογράφηση την έκανε η φίλη της Jes, η φωτογράφος Holly Norris. Οι φωτογραφίες εμφανίζονται σε σταθμούς του μετρό του Τορόντο σε 270 ηλεκτρονικές οθόνες ως μέρος ενός φεστιβάλ φωτογραφίας. Η ιδέα της φωτογράφησης γεννήθηκε πριν δύο χρόνια σχεδόν στη Norris, όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Trent στο Οντάριο. Η Norris θέλησε να σαρκάσει τις διαφημίσεις της American Apparel, η οποία ισχυρίζεται ότι στις φωτογραφήσεις της χρησιμοποιεί κορίτσια της διπλανής πόρτας, κάτι που όπως ισχυρίζεται η Norris δεν ισχύει, μιας κι όλα τα κορίτσια έχουν πανομοιότυπα σώματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”52pPgexhyBs” width=”620″ height=”360″]

157c
Φώτης Παπαναστασίου
Ειδικός Παιδαγωγός

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ενημερωτικό βίντεο πρόληψης για την αυτοεξέταση μαστού που πρέπει να δεις

Δημήτρης

Διώξτε το στρες των Χριστουγέννων – Τι λένε οι ψυχολόγοι

Newsitamea@

Μια απίθανη ποντιακή συνταγή-Πατάτες- καρτοφλίν

newsitamea