Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Beauty Home: Τα πιο όμορφα προϊόντα για το σπίτι σου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Beauty Home είναι ένα brand που δημιουργεί μοναδικά είδη για το σπίτι όπως χαλιά, ριχτάρια και πολλά άλλα. Δες μερικές προτάσεις για τον προσωπικό σου χώρο.

Για όλους όσους θέλουν να αναδείξουν το πάθος τους για τον εσωτερικό σχεδιασμό και αναζητούν το «κάτι» διαφορετικό, υπάρχουν τα λευκά είδη της Beauty Home.

Ποια είναι η Beauty Home;

Είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του σπιτιού με προϊόντα όπως ριχτάρια, μαξιλαροθήκες, αλλά και χαλιά για κάθε εποχή.

Αυτό που κάνει την συγκεκριμένη εταιρεία να ξεχωρίζει είναι η αίσθηση της πολυτέλειας και της υψηλής αισθητικής που κυριαρχούν σε κάθε της προϊόν το οποίο έχει φτιαχτεί από υλικά κορυφαίας ποιότητας.Έφτασε η ώρα να γνωρίσεις μερικές από τις μοναδικές προτάσεις της Beauty Home για το σπίτι σου.

Χαλιά

Χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά χαλιά για κάθε γούστο με την υπογραφή ενός brand που ξέρει να προσφέρει αυτό που αλλάζει στο σπίτι σου. Τα χαλιά της Beauty Home βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη, με εκπληκτικά σχέδια.

Καλοκαιρινά ριχτάρια

Τα καλοκαιρινά ριχτάρια, όπως και τα χειμωνιάτικα, είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Beauty Home. Προσφέρονται για να καλύπτουν διάφορα έπιπλα και να αναδεικνύουν μία αίσθηση αριστοκρατίας στον χώρο. Πέρα από τα κλασσικά σχέδια κάποιος μπορεί να βρει και πολύ πιο μοντέρνα σχέδια.

Μπουρνούζια

Η τεράστια συλλογή από μπουρνούζια και ρούμπες θα ενθουσιάσει τον καθέναν. Ο κορυφαίος σχεδιασμός τους, θα σου προσφέρει άνεση και απαλή αίσθηση για πολύ μεγάλο διάστημα. Βρες τώρα ένα από τα πολλά μοναδικά σχέδια της Beauty Home και κάνε το δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σκεπάσματα

Τα σκεπάσματα και οι μαξιλαροθήκες με σχέδια απευθύνονται σε ενήλικες, αλλά και παιδιά. Πρωτότυπα σχέδια με αγαπημένους ήρωες για τα κρεβάτια των παιδιών και φυσικά πολυτελή σεντόνια για μία κρεβατοκάμαρα ενηλίκων. Η μεγάλη γκάμα σε σχέδια και μεγέθη εξασφαλίζει πως θα βρεις αυτό που αναζητάς

To unique linen είναι ο online προορισμός που έψαχνες

Όλα τα προϊόντα της Beauty Home υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα uniquelinen.gr. Ανακάλυψε τα τώρα και κάνε τα δικά σου, για να έχεις μία νέα εμπειρία μέσα στο σπίτι. Θα τα βρεις όλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika