Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αυτοκτονία στον Άγιο Στέφανο: Άφησε σημείωμα ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου – Γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μόλις 41 ετών ο αυτόχειρας ιδιοκτήτης του γηροκομείου όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού – Στο σημείωμα οι απαντήσεις για τους λόγους της αυτοκτονίας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα ενώ πριν λίγο έγινε γνωστό ότι στο σπίτι του άφησε σημείωμα -το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό- στο οποίο προφανώς αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο αυτόχειρας που είχε μολυνθεί και ο ίδιος από τον κορονοϊό, θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο για τη διασπορά του ιού στον οίκο ευγηρίας. Συγκεκριμένα, έφερε βαρέως το γεγονός ότι ενώ από την πρώτη στιγμή τηρούσε ευλαβικά τα μέτρα, η covid-19 εισέβαλε “ύπουλα” στην επιχείρησή του.

Όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, πολύ ευαίσθητο και σπουδαίο επιστήμονα, που αγαπούσε ιδιαιτέρως τους ηλικιωμένους και είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αντιμετωπίσει τα κρούσματα στο γηροκομείο του -είχε μάλιστα δημιουργήσει και ειδικούς χώρους ώστε να μπορούν οι τρόφιμοι να έρχονται σε επαφή με τους συγγενείς τους- και η είδηση του τραγικού θανάτου του έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ στην κοινωνία του Αγίου Στεφάνου αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του. Και όλα δείχνουν ότι η αιτία της αυτοκτονίας ήταν η υπερβολική του ευαισθησία…

Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε ο οίκος ευγηρίας “Νέα Θάλπη” αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπανάρος τους ηλικιωμένους είναι ένα βίντεο από το γηροκομείο.

Τι είχε συμβεί στο Γηροκομείο

Σημειώνεται ότι συναγερμός είχε σημάνει στον ΕΟΔΥ στις 19 Οκτωβρίου, μετά από εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού στο γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, θετικές βρέθηκαν δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που διαμένει στον οίκο ευγηρίας. Οι εργαζόμενες είναι 33 και 47 ετών, ενώ η τρόφιμος του γηροκομείου είναι 87 ετών.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, έγιναν τεστ κορονοϊού ιό δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Τις επόμενες ημέρες όμως, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid tests, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

Η δήλωση του Δημάρχου Διονύσου

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: “Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “Νέα Θάλπη”. Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει…”

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

Efi Nika

«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά»: Μεγάλη ανατροπή, βαριές καταγγελίες από τον πατέρα του 6χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika