Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Άστεγος πήγε στο νοσοκομείο κι απ’ έξω περίμεναν στη σειρά τα αδέσποτα σκυλάκια που φρόντιζε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άστεγος πήγε στο νοσοκομείο κι απ’ έξω περίμεναν στη σειρά τα αδέσποτα σκυλάκια που φρόντιζε.

Μία υπάλληλος ενός νοσοκομείου της Βραζιλίας μίλησε για τη συγκινητική στιγμή που έζησε και την οποία δύσκολα θα βγάλει από το μυαλό της.

Το πρωί της Κυριακής, ένας άστεγος με το όνομα César πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που τον βασανίζει τελευταία. Ο César ζει σε μια άλλη πόλη, γι’ αυτό η νοσοκόμα Cris Mamprim και τα άλλα μέλη του προσωπικού τον ρωτούσαν για την κατάστασή του.

Όμως σύντομα συνειδητοποίησαν ότι ο νέος τους ασθενής δεν ήταν μόνος.

Παρόλο που δεν έχει τίποτα από υλικά αγαθά, η ζωή του César ήταν πλούσια σε φιλίες. Όταν κοίταξαν έξω από την μπροστινή πόρτα του νοσοκομείου, οι υπάλληλοι είδαν μια ομάδα πιστών σκύλων να περιμένουν με ανυπομονησία την ασφαλή επιστροφή του φίλου τους!

Ο César είπε στη Mamprim ότι καθημερινά ψάχνει όχι μόνο για το δικό του φαγητό, αλλά και για το φαγητό των μικρών του φίλων!

“Φαίνεται πως τα προσέχει καλά γι’ αυτό είναι όλα τους στρουμπουλά”, είπε η Mamprim στο The Dodo. “Το ότι τον περίμεναν έξω από την πόρτα δείχνει πόσο των νοιάζονται και τον αγαπούν”. Όταν οι υπάλληλοι έδωσαν στον César τα φάρμακα που χρειαζόταν, αποφάσισαν να αφήσουν τα σκυλιά του να μπουν μέσα στο νοσοκομείο για να μην στεναχωριούνται που περιμένουν απ’ έξω. Όταν τα ζώα κάθισαν δίπλα του, οι υπάλληλοι προσέφεραν κάποια τρόφιμα στον César και στα σκυλιά του.

Μετά από περίπου μία ώρα στο νοσοκομείο, ο César πήρε εξιτήριο. Η Mamprim τον παρακολούθησε από την πόρτα καθώς έφευγε και είδε τα σκυλιά του να κουνάνε χαρούμενα τις ουρές τους!“Έχει τους καλύτερους φίλους μαζί του”, είπε η Mamprim. “Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή του ή γιατί είναι στο δρόμο, αλλά θαυμάζω τον σεβασμό και την αγάπη που δείχνει στα μικρά ζώα του.”

“Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι…”

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika