Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την περιπέτεια της υγείας του!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η σοκαριστική αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης .Ο ηθοποιός – παρουσιαστής έκανε μια σοκαριστική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του στο Youweekly.gr.

Αρκετά συμβολικός ο τίτλος, γιατί και εσύ τον τελευταίο χρόνο άλλαξες τρόπο ζωής…

Είχα την περιπέτεια υγείας η οποία κράτησε ενάμιση μήνα περίπου ως θεραπεία και άλλον ενάμιση μήνα ως φυσιοθεραπεία. Πέρασε ένα εξάμηνο μέχρι την πλήρη αποκατάσταση. Με έβγαλε απότομα εκτός από τις υποχρεώσεις μου στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ιεράρχησα με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητές μου.

Σε φόβισε; Γιατί και εκ φύσεως είσαι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος…

Φυσικά. Και δεν με φόβισε απλά, με πήγε και με έφερε! Ήταν ένα ισχυρό τράνταγμα. Τον πρώτο καιρό το σώμα μου δεν με «στήριζε» όχι για να κάνω αυτά που θα ήθελα, αλλά ούτε τα βασικά.

Η ακινησία προκαλεί ανησυχία, ακόμη και θυμό.

Αυτό που είχα πάθει ήταν σε άμεση συνάρτηση με στρες, με έντονη συναισθηματική φόρτιση, οπότε τα νεύρα θα επιδείνωναν την όλη κατάσταση. Το διαχειρίστηκα θετικά. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου για να είμαι αρτιμελής και δυνατός. Θα μπορούσα να μη σταθώ τόσο τυχερός, όπως αρκετοί άλλοι άνθρωποι.

 

ΠΗΓΗ: madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…

newsitamea

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika