Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άντρας υιοθέτησε το παιδί της εθισμένης στα ναρκωτικά αδερφής του για να μη δοθεί από τις αρχές σε ανάδοχη οικογένεια!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άντρας υιοθέτησε το παιδί της εθισμένης στα ναρκωτικά αδερφής του για να μη δοθεί από τις αρχές σε ανάδοχη οικογένεια.

Όλοι κουβαλούν στη ζωή τους ένα βάρος. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το δείξουν ποτέ, αλλά μέσα τους ίσως να κρατούν τα πράγματα κρυμμένα που παραμένουν αόρατα στον έξω κόσμο.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ο 28χρονος Marcio Donaldson είναι απλά ένας νεαρός άνδρας με ταλέντο στο τραγούδι. Ο Marco δήλωσε συμμετοχή στο American Idol την περασμένη σεζόν και πέρασε στον πρώτο γύρο.

Αυτή την εβδομάδα επέστρεψε στο σόου – αλλά αυτή η φορά ήταν εντελώς διαφορετική για το Marcio. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός άνδρας έχει ζήσει πράγματα το τελευταίο έτος που έχουν αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Ο Marcio Donaldson έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στη ζωή του. Έχει μεγαλώσει κάτω από σκληρές συνθήκες, σε μια περιοχή όπου η εγκληματικότητα είναι αυξημένη και ακόμη και οι πυροβολισμοί δεν είναι ασυνήθιστο περιστατικό.

Μαζί με την αδελφή και τη μητέρα του, ο Marcio ζούσε σε ένα διαμέρισμα γεμάτο από κατσαρίδες. Η μητέρα έκανε τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι ο Marcio και η αδελφή του είχαν μια φυσιολογική ανατροφή, αλλά κάθε μέρα γι’ αυτούς ήταν ένας αγώνας.

Δυστυχώς, τα πράγματα έπρεπε να αλλάξουν για την οικογένεια και έτσι ο Marcio και η αδελφή του κατέληξαν τελικά σε ίδρυμα.

Ο Marcio στράφηκε προς τη μουσική γιατί τη θεωρούσε έναν τρόπο αντιμετώπισης της σκληρής ανατροφής του, ενώ ονειρεύτηκε ότι μια μέρα η φωνή του θα τον έπαιρνε μακριά από τη βία και το έγκλημα.

Τα χρόνια πέρασαν. Ο Marcio μεγάλωσε και, τελικά, πέρυσι αποφάσισε να υποβάλει αίτηση στο Αmerican Idol. Λίγο αργότερα, του είπαν ότι η αδελφή του έμεινε έγκυος.

Όταν γεννήθηκε το μωρό, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά. Με την αδελφή του να έχει προβλήματα με τα ναρκωτικά, ο Marcio ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι όταν οι αρχές ήρθαν να τους ελέγξουν.

“Ήρθαν σε μένα, μου είπαν ότι είχα μόνο 10 λεπτά για να αποφασίσω,” δήλωσε ο Donaldson.

Ο Marco κοίταξε το μωρό. Τότε έκανε την επιλογή του.

“Έτσι είπα, ‘Ευχαριστώ, αλλά θα τον κρατήσω.’ Πήρα αυτή την ευθύνη επειδή δεν ήθελα να μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο που μεγάλωσα εγώ. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο για εκείνον.”

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, ο Marcio είχε γίνει ουσιαστικά πατέρας. Ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή του για πάντα.

“Δεν είχα ιδέα τι έπρεπε κάνω, αλλά ένιωσα ότι το μωρό είναι ένα πραγματικό δώρο. Και ήταν η σωστή απόφαση, το ξέρω. Έχει αλλάξει τη ζωή μου.”

Την περασμένη εβδομάδα, ο Marcio επέστρεψε στο  American Idol για τη δεύτερη ευκαιρία του. Αυτή τη φορά, τραγούδησε όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τον 6 μηνών ανιψιό, τον οποίο αποκαλεί πλέον γιο του.

“Θέλω να του δώσω μια καλύτερη ζωή,” είπε ο Marcio.

Όταν ο Marcio άρχισε να τραγουδάει, κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στη συνέχεια, μετά από έξι μήνες συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο Marcio έμαθε κάτι που δεν φαντάστηκε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Του δόθηκε ένα χρυσό εισιτήριο στο διαγωνισμό και ξέσπασε σε δάκρυα.

Ο Marcio, όμως, πήγε στο σπίτι του με κάτι περισσότερο από ένα εισιτήριο: Πήγε στο σπίτι με μια νέα ελπίδα για το μέλλον.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου: Νεκρός, μπαμ και κάτω, 40χρονος στρατιωτικός την ώρα που έτρεχε με φίλο του

Efi Nika

Κάνε παιδιά να δεις… Ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι…

Efi Nika

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika