Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άγγελος Φώσκολος: Ποιος ο διάσημος δημοσιογράφος που πέθανε από καρκίνο. Λύγισε η γυναίκα του. «Χτες το βράδυ…»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άγγελος Φώσκολος: Ποιος ο διάσημος δημοσιογράφος που πέθανε από καρκίνο. Λύγισε η γυναίκα του. «Χτες το βράδυ…

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος που πέθανε από καρκίνο;

Ο δημοσιογράφος, που κινήθηκε στο χώρο του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ έδωσε πολυετή μάχη με τον καρκίνο – Συντετριμμένοι φίλοι και συνεργάτες του.

Πέθανε ο δημοσιογράφος, Άγγελος Φώσκολος, σε ηλικία 45 ετών, ο οποίος επί σειρά ετών συνεργαζόταν με τον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος, που κινήθηκε στο χώρο του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ έδωσε πολυετή μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Συντετριμμένοι φίλοι και συνεργάτες του, αφήνουν από το πρωί μηνύματα στην προσωπική σελίδα του Άγγελου Φώσκολου στο Facebook.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία πριν από 20 χρόνια…

Ο γνωστός δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος, έδινε τον τελευταίο χρόνο μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στην εκπομπή «Αλήθεια με τη Ζήνα» μίλησε τηλεφωνικά η σύζυγός του, Ματίνα, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της:

«Ήμασταν 8,5 χρόνια μαζί. Ήταν αγωνιστής, μέχρι χθες το βράδυ που έφυγε. Έχουμε και ένα παιδάκι που το λάτρευε. Τρεισήμισι ετών, κοριτσάκι.

Αγωνιζόταν μέχρι την τελευταία ώρα και μου έλεγε ότι θα τα καταφέρναμε. Ένα χρόνο που συνέβη αυτό, παλεύαμε για το καλύτερο. Το τελευταίο αντίο είναι αύριο το πρωί στις 11 στο Α’ Νεκροταφείο».

 

Πηγή: fimes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika