Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ανεπίτρεπτο: Μαθητές δημοτικού «πλακώθηκαν στο ξύλο» μέσα στο σχολείο, εσπευσμένα στο νοσοκομείο μια μαθήτρια – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ανάστατη η τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά από ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σε δημοτικό σχολείο και έχει προβληματίσει.

Πιάστηκαν «στα χέρια» μαθητές δημοτικού

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν αρχικά δύο μαθητές της Δ΄ τάξης διαπληκτίστηκαν, με αφορμή κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν ο μικρότερος αδελφός του ενός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση ξέφυγε και ως αποτέλεσμα πέντε εκπαιδευτικοί που βρίσκονταν στο σημείο χρειάστηκε να χωρίσουν τους μαθητές.

Ως αποτέλεσμα του επεισοδίου μια μαθήτρια τραυματίστηκε και αφού παρουσίασε πόνο στο ύψος του νεφρού και επεισόδια εμετού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα. Εκεί υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου κάτι που αποκλείστηκε και αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο acheloostvnews.gr, το περιστατικό έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού και γίνεται προσπάθεια να διευθετηθεί στο πλαίσιο του σχολείου και των οικογενειών των μαθητών.

Νέο σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας στο Αγρίνιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika