Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ανακοινώνεται απο Φωτίου και ΟΑΣΑ νέο πρόγραμμα για αστέγους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3257806be7e6160970eb5e4c4e84ae7c_L

Ανακοινώνεται απο Φωτίου και ΟΑΣΑ νέο πρόγραμμα για αστέγους

H αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, o πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Α. κ. Αναστάσιος Ταστάνης, ο πρόεδρος της Μ.Κ.Ο Praksis κ. Τζανέτος Αντύπας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, θα παραχωρήσουν συνέντευξη την Πέμπτη 11-02-2016 και ώρα 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, (Σταδίου 29, 4ος όροφος), όπου θα παρουσιάσουν μια εξαιρετικά καινοτόμο δράση για την ανακούφιση και φροντίδα των αστέγων της Αθήνας.

Στην συνεντευξη τύπου θα ανακοινωθεί η παραχώρηση ενός λεωφορείου του ΟΑΣΑ, το οποίο θα μετασκευαστεί κατάλληλα ώστε να μπορούν να πλένονται οι άστεγοι, θα προχωρήσει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) σε συνεργασία με το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το λεωφορείο θα κινείται στις γειτονιές της Αθήνας όπου υπάρχουν άστεγοι, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να το χρησιμοποιούν.

Αν και η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Θεανώ Φωτίου, έκανε λόγο για ένα από τα διώροφα λεωφορεία που έχει στην κατοχή του ο ΟΑΣΑ, πηγές των συγκοινωνιακών εταιριών επισημαίνουν ότι αυτές τις ημέρες διενεργείται έλεγχος από τις τεχνικές υπηρεσίες, προκειμένου να αποφασιστεί τι είδους όχημα θα παραχωρηθεί.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο σε συνεργασία με χορηγό, αναμένεται να θέσει το λεωφορείο σε λειτουργία έως το τέλος του μήνα. Ήδη αυτές τις ημέρες γίνονται οι απαραίτητες μελέτες ώστε να αποφασιστούν οι εργασίες μετασκευής που θα χρειαστούν (ντουζιέρες, κλπ).

ΠΗΓΗ : www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika