Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άλλαξε η ζωή της: 31χρονη πήγε στο Dragon’s Den και δεν προλαβαίνει να πουλάει- 30.000 παραγγελίες σε 3 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Λίγο καιρό μετά την εμφάνισή της στο «Dragon’s Den» του BBC, η επιχειρηματίας Giselle Boxer έχει βιώσει μια δραματική αύξηση της ζήτησης για το προϊόν της, Acu Seeds, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε σημαντική κριτική σχετικά με τους ισχυρισμούς που σχετίζονται με το προϊόν.

Η Boxer, μια 31χρονη από το Σέφιλντ, ανέφερε σχεδόν 30.000 παραγγελίες από την προβολή του επεισοδίου, αναδεικνύοντας την αξιοσημείωτη ανταπόκριση της αγοράς στους σπόρους αυτιών της, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, τη βοήθησαν να αναρρώσει από τη μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα.

Το προϊόν της Boxer, Acu Seeds, αποτελείται από επιχρυσωμένους σπόρους αυτιών αξίας 35 ευρώ, τους οποίους εμπορεύεται ως θεραπεία για τη μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, μια πάθηση που επηρεάζει τουλάχιστον 250.000 άτομα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η παρουσίασή της στο «Dragon’s Den» όχι μόνο την έκανε την πρώτη διαγωνιζόμενη που έλαβε έξι προσφορές από τους δράκους, αλλά εξασφάλισε και μια επένδυση 58.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Steven Bartlett.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος της στη θεραπεία της μυαλγικής εγκεφαλομυελίτιδας πυροδότησαν αντιδράσεις, οι οποίες χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς ως «αβάσιμους» και επέκριναν την προώθηση του προϊόντος ως πιθανή θεραπεία για την ασθένεια.

Παρά τη διαμάχη, η επιχείρηση της Boxer είδε μια συντριπτική εισροή ενδιαφέροντος, ξεπουλώντας όλα τα προϊόντα και συγκεντρώνοντας χιλιάδες προπαραγγελίες μέσα σε μόλις τρεις ημέρες μετά την εκπομπή.

Η επιχειρηματίας μπήκε στο Instagram για να εκφράσει την έκπληξή της για τον αντίκτυπο που είχε το επεισόδιο του «Dragon’s Den» στην Acu Seeds, αποκαλύπτοντας τις προκλήσεις και τον ενθουσιασμό της διαχείρισης της απροσδόκητης ανάπτυξης.

Σημείωσε ότι έλαβε πάνω από 10.000 μηνύματα και κέρδισε 50.000 νέους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…

newsitamea