Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άγγελος έσωσε τη ζωή 14χρονης που ήταν σε κώμα για εβδομάδες!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άγγελος έσωσε τη ζωή 14χρονης που ήταν σε κώμα για εβδομάδες.

Στον φύλακα άγγελό της αποδίδει 14χρονη το γεγονός πως σώθηκε από σίγουρο θάνατο, με τον οποίο μαχόταν για εβδομάδες λόγω μιας γρίπης η οποία έλαβε απίστευτα κακή τροπή. Η Μερσέντες Κινγκ από την Αυστραλία νοσηλευόταν στην Εντατική σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί δεν ήξεραν εάν θα κατόρθωνε να επιβιώσει. Το θαύμα, ωστόσο, έγινε και δύο μήνες μετά η 14χρονη βρίσκεται και πάλι μαζί με τους γονείς και τα τρία αδέρφια της.

Η Μερσέντες έλαβε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο Lady Cilento Children’s Hospital του Μπρίσμπεϊν και επέστρεψε στο σπίτι της, στο Μακάι. Από την πρώτη στιγμή που η 14χρονη ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον μίλησε στους δικούς της γι’ αυτό που έβλεπε όσο βρισκόταν σε κώμα. «Το μόνο για το οποίο μιλούσε ήταν για έναν άγγελο, τον οποίο έβλεπε συνεχώς πάνω από το κρεβάτι της» αποκαλύπτει η μητέρα της Μπέκι Σίντον.

«Δεν είμαι καθόλου θρησκευόμενη, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι επέμενε πως έβλεπε έναν άγγελο» συμπλήρωσε συγκινημένη και ανακουφισμένη μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «The Courier Mail».

Το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό από εκείνο το οποίο επικράτησε τη νύχτα στα τέλη του Αυγούστου, όταν η 14χρονη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Base Hospital του Μακάι. Τις περασμένες ημέρες εμφάνιζε μόνο συμπτώματα γρίπης, ωστόσο η κατάστασή της χειροτέρεψε ξαφνικά.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί διέγνωσαν πως πράγματι έπασχε από γρίπη, όμως παράλληλα είχε πνευμονία και βακτηριακή μόλυνση, τα οποία της είχαν προκαλέσει σηψαιμία. Σε εξέλιξη βρισκόταν πολυοργανική ανεπάρκεια, αφού τα όργανά της είχαν ξεκινήσει ένα ένα να παύουν να λειτουργούν.

«Οι πνεύμονές της είχαν καταρρεύσει, οι νεφροί δεν λειτουργούσαν, οπότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση, το ήπαρ βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και η καρδιά της υπολειτουργούσε» αναφέρει η μητέρα της. Η μόνη επιλογή που απέμενε στους γιατρούς είναι να τη θέσουν σε τεχνητό κώμα. Και πάλι, όμως, δεν μπορούσαν να διαβεβαιώσουν τη Σίντον και τον σύζυγό της Τρόι Κινγκ ότι θα επιβίωνε.

Μόλις η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε, η Μερσέντες μεταφέρθηκε στην Εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου του Μπρίσμπεϊν προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω θεραπεία, παραμένοντας ωστόσο σε κώμα. «Πιστεύω ότι η κόρη μου είναι προορισμένη για μεγάλα πράγματα. Είναι, σίγουρα, πολύ τυχερή» καταλήγει η Σίντον.

ΠΗΓΗ: fanpage.gr , www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι μόνο για τη λαμπάδα και τα δώρα…

Efi Nika

Το «8ο Θαύμα του κόσμου»: Ο μυστηριώδης ναός του Αγίου Γεωργίου που κανείς δεν ξέρει πως χτίστηκε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika