Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτός ο δάσκαλος έκανε κάτι απίστευτο για το 4χρονο αγόρι που δεν περπάτησε ποτέ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

HT_logan_

Αυτός ο δάσκαλος έκανε κάτι απίστευτο για το 4χρονο αγόρι που δεν περπάτησε ποτέ!!!

Δάσκαλος πούλησε παιχνίδια 25ετίας για να βοηθήσει στην αγορά αναπηρικού αμαξιδίου .

Ένα 4χρονο αγόρι που ποτέ δεν περπάτησε ποτέ πριν λόγω της αναπηρίας του είναι να πάρει κάποια βοήθεια από έναν καλόκαρδο ξένο μέσω ένα λογαριασμό eBay.

Ο Λόγκαν Ρόνιντζερ διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία, όταν ήταν 18 μηνών, είπε η μαμά του . Η γενετική ασθένεια επηρεάζει τη μυϊκή του δύναμη και την χρειά του.

“Πριν δύο χρόνια , πήρε την πρώτη του αναπηρική καρέκλα, την οποία η ασφαλιστική, μας βοήθησε να την πάρει,” δήλωσε η Τρίσα Ρόνιντζερ , μαμά του Λόγκαν  στο ABC News.

Οι γονείς  αγαπούν να βγάζουν βόλτα τον Λόγκαν  . Ζουν στο Klamath Fols, του Όρεγκον. Καθώς μεγαλώνει ο Λόγκαν δεν είναι τόσο εύκολο , έτσι συγκεντρώνουνε χρήματα για μια Tankchair, μια αναπηρική καρέκλα που να πηγαίνει σε χωματόδρομο.

“Το μικρό αγόρι μας θέλει μόνο να παίξει στο χώμα, να παίξει στη λάσπη», είπε ο πατέρας. “Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο προσβάσιμα τα πράγματα. Θέλουμε να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. ”

HT_logan_9

Δεδομένου ότι η ασφάλεια δεν θα καλύψει το κόστος της Tankchair , οι τοπικές επιχειρήσεις και τα σχολεία θα μας δώσουν κάποια από τα 17,000 δολάρια που απαιτούνται για τη νέα αναπηρική καρέκλα. Το Klamath Union High School, μαζί και με άλλα σχολεία της περιοχής, όπου πραγματοποιήθηκαν έρανοι κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους για τον Λόγκαν, συλλέχθηκαν τουλάχιστον 11.000 δολάρια, είπε η μαμά του.

Για να αυξηθεί το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται για την αναπηρική καρέκλα ο Νάτ Έλις, καθηγητής μάρκετινγκ και οικονομικών στο Klamath Union High School, αποφάσισε να πουλήσει τη συλλογή του, που αποτελείται από 1.139 παιχνίδια στο ebay.

“Ήμουν έτοιμος να πουλήσω με την αποχώρησή μου,” είπε ο Έλις στο ABC News. «Απλά σκέφτηκα ότι ήταν ένας καλός τρόπος να το κάνω για κάποιον άλλο.”

Ξεκίνησε τη συλλογή του μετά από ένα μαθητή που του άφησε ένα παιχνίδι στο γραφείο του πριν από 25 χρόνια.

“Ένα άλλο παιδί του άφησε άλλο ένα, και έτσι γίνανε αρκετά. Και τότε άρχισα να τα προσθέτω », είπε ο Έλις.

“Υπάρχουν πολλά παιχνίδια εκεί που είναι πιθανόν να αξίζουν από 30 δολάρια έως και 60 δολάρια το καθένα.”

Ο Έλις είπε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ Λόγκαν ή την οικογένειά του πριν από αυτό το έτος και απλά ήθελε να βοηθήσει σε αυτό που είχε αναλάβει το σχολείο. Είπε στους μαθητές του να δημιουργήσουνε ένα δελτίο τύπου και να διαδώσουν τη λέξη με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη δημοπρασία .

Το πρόσωπο που κέρδισε τη δημοπρασία, δώρισε τη συλλογή πίσω στον Έλις, έτσι ώστε να μπορούσε να δημοπρατήσει τη συλλογή και να μαζέψει περισσότερα χρήματα.

«Είμαστε ευγνώμονες και ειλικρινά, συγκλονισμένοι με την καλοσύνη των ανθρώπων», δήλωσε Ρόνιντζερ.

“Η ζωή δεν είναι για μας. Είναι για τους άλλους ανθρώπους. Έτσι, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να βοηθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους », δήλωσε ο Έλις.

ht_toys_3_

ht_nat_ellis_kab_

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika