Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό το μωρό γεννήθηκε χωρίς μύτη.. Οι γονείς του λένε πως είναι τέλειο!!!- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

moro-xoris-miti

Αυτό το μωρό γεννήθηκε χωρίς μύτη.. Οι γονείς του λένε πως είναι τέλειο.

O Timothy Eli Thompson γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 2015, στο Νοσοκομείο Baldwin στη Νότια Αλαμπάμα. Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook ζύγιζε 2.700 γρ Γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται αρρινία (complete arhinia) . Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μύτη.

H συγγενής ανωμαλία αρρινία (arhinia)  είναι η απουσία των ρινικών διόδων και δομών κατά τη γέννηση και λιγότερες από 30 περιπτώσεις έχουν αναφερθεί με αυτό το σύμπτωμα γράφει η εφημερίδα της Ιατρικής στις αναφορές των περιστατικών της.

Η μητέρα του λέει ότι οι πιθανότητες να γεννηθεί κάποιος με την κατάσταση του Eli είναι 1 στα 197 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Mobile Press-Register.

moro-xoris-miti3

Ο Eli άρχισε να αναπνέει από το στόμα του αμέσως μετά τη γέννησή του, λέει η μητέρα του Brandi McGlathery κατά την έξοδο.

Όταν έγινε 5 ημερών του κάνανε μια τραχειοτομή που τον βοηθά περαιτέρω στην αναπνοή του. Είναι πολύ πιο χαρούμενο μωρό από τότε.

Είναι πιθανό κάποια μέρα ένας πλαστικός χειρούργος να μπορούσε να του δημιουργήσει εξωτερική μύτη, αλλά η οικογένειά του δε θα ήθελε να διασχίσει τη γέφυρα αυτή, μόνο όταν έρθει η ώρα.

«Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να επέμβουμε,” είπε η McGlathery. «Μέχρι την ημέρα που θα θελήσει ο ίδιος να αποκτήσει μία μύτη, εμείς δεν θα θέλαμε να τον αγγίξουμε».

moro-xoris-miti2

moro-xoris-miti1

* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα  

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika