Αυτό που έκανε αυτός ο γάτος σε ένα άρρωστο μωρό θα σας Λιώσει την Καρδιά

Η εντυπωσιακή σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και τα ζώα είναι συχνό φαινόμενο. Πρόκειται για έναν σπάνιο δεσμό που, με το που δημιουργείται, συνήθως συνεχίζεται μέχρι το (κάποιες φορές πικρό) τέλος. Αυτό συνέβη και στη συγκινητική ιστορία τoυ Σίγκι, τoυ γάτου και ενός πολύ σοβαρά άρρωστου μωρού, του Ισαάκ.

Ο γάτος και το μωρό συναντήθηκαν για πρώτη φορά λίγο μετά τη γέννηση του Ισαάκ, ο οποίος γεννήθηκε με 13 ημέρες καθυστέρηση και έπασχε από μία πολύ σοβαρή καρδιακή ασθένεια. Η Κίρστι, η μητέρα του Ισαάκ, θυμάται εκείνη τη στιγμή πολύ έντονα: «Όταν ήρθαμε στο σπίτι, το ίδιο βράδυ συνάντησε τον Σίγκι για πρώτη φορά. Ο Σίγκι τον μύρισε, έτριψε το κεφάλι του και αποκοιμήθηκε δίπλα μας».

Όμως, οι γιατροί είχαν άσχημα νέα για τους νέους γονείς: η καρδιακή ασθένεια του Ισαάκ ήταν χειρότερη από όσο πίστευαν. Έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση το συντομότερο δυνατό. Γι’ αυτό και το μικρό αγόρι υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, η οποία είναι μία πολύ επικίνδυνη διαδικασία, σε ηλικία μόλις 12 εβδομάδων.

Ακόμη και όταν ο Ισαάκ επέζησε από την εγχείρηση και επέστρεψε στο σπίτι, δεν ήταν βέβαιο ότι θα γινόταν καλά. Και τότε, ο Σίγκι, μπήκε μέσα σπαρακτικά και θέλησε να φροντίσει τον Ισαάκ. Δεν έφευγε μακριά από το μωρό και το προστάτευε όσο ανάρρωνε.

Όλη αυτή η αγάπη και η αφοσίωση φαίνεται πως βγήκε σε καλό. Ο Ισαάκ βελτιωνόταν όλο και περισσότερο με τη βοήθεια του Σίγκι, μέχρι που η κατάσταση ξεκαθάρισε: όλα θα πήγαιναν καλά. Κατά την Κίρστι, αυτό οφείλεται κυρίως στο γάτο. Ο Ισαάκ σίγουρα κατάλαβε πως είχε έναν πολύ ξεχωριστό φύλακα άγγελο. Εδώ, βλέπουμε τον Σίγκι να κρατάει το χέρι του «μικρού του αδερφού».

Σήμερα, ο Ισαάκ είναι ένα ζωντανό, υγιές αγοράκι. Όμως, υπάρχει κάτι που δεν έχει αλλάξει: οι δυο τους είναι αχώριστοι και συχνά βρίσκονται αγκαλιασμένοι σε κάποιον άνετο χώρο.

Τι υπέροχο δίδυμο! Ο Ισαάκ πρέπει να νιώθει πολύ χαρούμενος που έχει έναν τέτοιο φύλακα και φίλο στο πλευρό του. Η πολύ ξεχωριστή σχέση μεταξύ τους είναι εμφανής σε κάθε φωτογραφία!

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου, βίντεο και εικόνων http://www.hefty.co/

Related posts

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Παιδικά εμβόλια: Όλες οι παρενέργειες ανά εμβόλιο – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς