Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο 43χρονος από το Μακροχώρι Ημαθίας, που είχε εξαφανιστεί από τις 18 Απριλίου, εντοπίστηκε νεκρός, χθες, Μ. Πέμπτη.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του, το πρωί της 18ης Απριλίου, για να πάει στον χώρο εργασίας του, στην πόλη της Βέροιας, αλλά δεν πήγε ποτέ.

Η μητέρα του από τότε δεν τον ξαναείδε και μετά από αίτημα της οικογένειάς του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Μissing Alert για την εξαφάνισή του.

Ο 43χρονος ήταν μπλεγμένος με ουσίες

Οι έρευνες της αστυνομίας είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου για τελευταία φορά το κινητό του τηλέφωνο είχε εκπέμψει σήμα, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του.

Χθες, Μ. Πέμπτη, λίγο μετά τις 8 το το πρωί, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, ενώ για την ανάσυρση της σορού του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Συντετριμμένη η μητέρα του 43χρονου

Συντετριμμένη η μητέρα του, μιλώντας στο newsit.gr, υπογράμμισε «τον βρήκαμε νεκρό τον λεβέντη μου. Έψαχναν, έκαναν έρευνες τόσο καιρό και σήμερα τον βρήκε ένας γεωργός τυχαία μέσα στο κανάλι.

Περίπου 300 μέτρα πιο κάτω ήταν πεταμένο το κινητό του. Το παιδί μου το έχουν για νεκροψία για να δουν από τι πέθανε, όμως, δεν είχε χτυπήματα. Ήταν μπλεγμένο το παιδί μου με ουσίες και φοβόμουν πολύ και να που έγινε. Η αστυνομία κάνει τις έρευνες της τώρα για το πως πήγε εκεί και τι έγινε. Όμως έφυγε το παληκάρι μου; Αυτό είναι. Ευτυχώς που το βρήκαν, όμως είναι δύσκολο».

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τον 43χρονο

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση: “Η αναζήτηση του Καραπουναρλίδη Νικολάου, 43 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα, 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Related posts

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ