Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αφαιρέστε τις ουλές του προσώπου με αυτές τις σπιτικές θεραπείες!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

oules-sto-prosopo

Αφαιρέστε τις ουλές του προσώπου με αυτές τις σπιτικές θεραπείες!!

Μια ουλή μπορεί να είναι αντιαισθητική, ενοχλητική, και μια διαρκής υπενθύμιση για κάτι κακό που συνέβη. Αν έχετε μια ουλή στο πρόσωπό σας, σίγουρα θα ξέρετε ήδη αυτό. Ουλές δεν βλάπτουν και δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που το ανησυχητικό σε αυτές αλλά μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε σας.

Οι ουλές του προσώπου, συχνά συνδέονται με την ντροπή ή την αυτο-συνείδηση. Δεν είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι κοιτάνε συνεχώς σε εσάς την ουλή που έχετε, αλλά εσείς έτσι αισθάνεστε. Μερικά σημάδια ξεθωριάζουν πιο γρήγορα σε κάποιους αλλά οι περισσότεροι τα έχουν για τη ζωή.

Υπάρχουν μια σειρά από κρέμες για την αφαίρεση ουλών που μπορείτε να αγοράσετε στα καταστήματα. Αυτά τα χημικά προϊόντα κοστίζουν μια περιουσία και τελικά δεν λειτουργούν. Αντί να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κρέμες, δοκιμάστε μια σπιτική έκδοση.

Εδώ είναι 5 κόλπα για να απαλλαγούμε από τα σημάδια του προσώπου με σπιτικό τρόπο.

Λάδι φουντουκιού

Το λάδι φουντουκιού είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες έλαιο που βρίσκεται σε πολλές κρέμες και λοσιόν, ιδιαίτερα στις κρέμες προσώπου. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε (περισσότερα για αυτό αργότερα), λειτουργεί καλά στη μείωση του ουλώδη ιστού και μειώνει το σκούρο χρώμα που έχει η ουλή. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο φυσικό έλαιο φουντουκιού για την ουλή καθημερινά. Η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό σωστά είναι πριν πάτε για ύπνο, επιτρέποντας στο λάδι να ενεργήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Αλόη

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι προφανή: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλόη για τα ηλιακά εγκαύματα και το ξηρό δέρμα, αλλά η αλόη βέρα μπορεί να βοηθήσει και στη μείωση της εμφάνισης των ουλών. Χρησιμοποιήστε το φυσικό τζελ, και να εφαρμόστε το άμεσα στην ουλή σας. Η Αλόη βοηθά στο να ξεκλειδώνει την υγρασία, και να αναζωογονεί το δέρμα.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι χρήσιμη για διαφορετικούς λόγους και τρόπους αλλά είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος. Είναι ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα σας και μειώνει τις επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Μπορείτε να βρείτε τη βιταμίνη Ε σε πάρα πολλά υγιεινά τρόφιμα αλλά ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Ε για να βοηθήσει στη μείωση των ουλών του προσώπου, είναι να εισχωρήσετε μία καρφίτσα σε μία κάψουλα και να βάλετε το υγρό πάνω στην ουλή σας.

Χυμός Λεμονιού

Ένα άλλο μεγάλο αντιοξειδωτικό για το δέρμα σας. Τα λεμόνια μειώνουν τις ουλές και μπορούν να διώξουν τα σκούρα σημάδια από το δέρμα σας. Πίνοντας χυμό λεμονιού θα βοηθήσει τον εσωτερικό ουλώδη ιστό, ενώ η κοπή ενός λεμονιού και η εφαρμογή του στο σημάδι σας για 20 λεπτά πριν από το πρωινό σας ντους ,θα βοηθήσει στην άρση της ουλή σας….

Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο βοηθάει το δέρμα σας γιατί το ενυδατώνει, διατηρεί την υγρασία, και το αναζωογονεί. Απλά τρίψτε ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα στο ξύδι μηλίτη και βάλτε το απευθείας στο σημαδεμένο δέρμα σας. Μερικές φορές το δέρμα στο πρόσωπό είναι πολύ ευαίσθητο στο μηλόξυδο, έτσι θα πρέπει να το αναμίξετε με νερό, σε ίδια αναλογία. Αυτό θα φωτίσει τα σκοτεινά σημεία που έχει αφήσει η ουλή.

Αυτές οι θεραπείες είναι για να φωτίσει τα σκούρα σημεία της ουλής σας. Αν έχετε μια βαθύτερη, πιο σοβαρή ουλή, μπορείτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

Επιμέλεια:Ελένη Μιχαλάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς πολύ κόπο: Χάσε 7 κιλά σε έναν μήνα με τη δίαιτα του γιαουρτιού

Efi Nika

Κάπνισμα: Γιατί μπορεί να πάρουμε κιλά όταν «κόψουμε» το τσιγάρο

Efi Nika

Λιποδιαλυτικό ρόφημα: Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση και γρήγορη απώλεια βάρους, με φυσικό τρόπο

Efi Nika