Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Άδωνις Γεωργιάδης για καταλήψεις:Είναι χαβαλές και μόδα της Αριστεράς – Δεν είναι αγώνας-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι καταλήψεις είναι χαβαλές και μόδα της Αριστεράς, δεν είναι αγώνας δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην Ελλάδα οι καταλήψεις είναι μόδα της Αριστεράς” τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι πρόκειται περί “χαβαλέ” και όχι για αγώνα που σχετίζεται με τα αιτήματα των μαθητών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι συνειδητοποιημένοι μαθητές δεν κάνουν καταλήψεις, αλλά διαβάζουν για να περάσουν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τονίζοντας πως οι μαθητές δεν κλείνουν τα σχολεία για τις αίθουσες και τις καθαρίστριες.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης συνεχάρη την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως που αποφάσισε πως όσοι συμμετέχουν στις καταλήψεις θα παίρνουν απουσία στην τηλεκπαίδευση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι την στηρίζει σε αυτή της την απόφαση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι το φαινόμενο των καταλήψεων παρατηρείται στη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια και πως αυτή η μόδα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει για να μπορέσει να ωριμάσει και η κοινωνία.

Επιτυχία Μητσοτάκη – Αναστασιάδη οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής

Ο κ. Γεωργιάδης πήρε θέση και για τα ελληνοτουρκικά χαρακτηρίζοντας επιτυχία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατία, Νίκου Αναστασιάδη, τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι οι κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας δεν είναι αυτοσκοπός και πως θέλουμε την απειλή αυτών για να αλλάξει συμπεριφορά η Τουρκία.

Τέλος, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι είναι ευτυχής με την δήλωση προόδου του ΔΝΤ, γιατί όπως υποστήριξε σε αυτήν καταγράφεται ο σωστός τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετώπισε την πανδημία του κορονοϊού και τις οικονομικές επιπτώσεις αυτής.

 

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Efi Nika

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika