Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

9χρονο αγόρι που έχασε τα χέρια και τα πόδια του από μηνιγγίτιδα τρέχει για πρώτη φορά στη ζωή του χάρη στα νέα προσθετικά του μέλη!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9χρονο αγόρι που έχασε τα χέρια και τα πόδια του από μηνιγγίτιδα τρέχει για πρώτη φορά στη ζωή του χάρη στα νέα προσθετικά του μέλη.

Ένας 9χρονος καταγράφηκε σε βίντεο να τρέχει για πρώτη φορά στη ζωή του μετά από μια μάχη με τη μηνιγγίτιδα που του στέρησε και τα τέσσερα άκρα του.

Ο μικρός Moshe Sasonkin από τη Νέα Υόρκη διαγνώστηκε με μια σοβαρή μορφή μηνιγγίτιδας σε ηλικία μόλις 6 μηνών. Τότε, οι γιατροί αποφάσισαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια και τα χέρια του προκειμένου να σωθεί η ζωή του.

Ο Moshe έμαθε για πρώτη φορά να περπατάει σε ηλικία έξι ετών, όταν η εταιρεία Prosthetics In Motion του προσέφερε το πρώτο του ζευγάρι προσθετικά πόδια, το 2015.

A jubilant nine-year-old has been filmed running for the first time in his life after a battle with meningitis when he was a baby left him without any of his four limbs

Αλλά τον Ιούνιο, ο Moshe πήγε στο Μανχάταν ελπίζοντας να ενημερωθεί για ένα πιο νέο και σύγχρονο μοντέλο.

Η επιθυμία του παιδιού έγινε γρήγορα πραγματικότητα, όταν μετά από μεγάλη έρευνα, ο Moshe εμφανίστηκε με το δικό του ζευγάρι ειδικά κατασκευασμένων προσθετικών ποδιών.

Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε τον προηγούμενο μήνα, ο Moshe δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του και τρέχει με ένα απίστευτο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του!

Leaving the designers of the blades for dust behind him, Moshe completes several laps of the corridor. The Prosthetics In Motion team said he's barely slowed down since

Η Emily Gray, μέλος της ομάδας Prosthetics In Motion, δήλωσε: “Ο Moshe δεν είχε κάνει προπόνηση πριν, αλλά προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα νέα του πόδια.”

“Όταν είδε για πρώτη φορά την προσθετική, δίσταζε.”

Leaving the designers of the blades for dust behind him, Moshe completes several laps of the corridor. The Prosthetics In Motion team said he's barely slowed down since

“Του δείξαμε όμως πώς να χρησιμοποιεί τα νέα του μέλη και τα κατάφερε!”

“Σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για τον Moshe, την οικογένειά του και όλο το προσωπικό της Prosthetics In Motion…!”

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Efi Nika

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika