Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

7:30 Δεν μπορεί να βγάλει βιβλιάριο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Χρωστάει στο πρώην ΤΕΒΕ 30.000 ευρώ, όμως δεν έχει χρήματα για να κάνει διακανονισμό. Και παρότι το πλήρωνε για 30 χρόνια, δεν δικαιούται να….

βγάλει βιβλίαριο υγείας, όπως αναφέρει η σύζυγος του.

“Έχω σπουδάσει στην Ελλάδα 3 παιδιά. ΄Ηδη τα δύο διαπρέπουν σε δύο διαφορετικές χώρες του εξωτερικού. Τώρα ετοιμάζεται να φύγει και το τρίτο. Μαζί με τον σύζυγο τα σπουδάσαμε με στερήσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε περάσει τα 60, εγώ παίρνω μια αναπηρική σύνταξη των 645 ευρώ και ο σύζυγός μου τίποτε άν και πλήρωνε για πάνω από 30 χρόνια ΤΕΒΕ.
Απλά τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα ακούω ότι θα μου κόψουν και το ΕΚΑΣ.Ο σύζυγος οφείλει στο ΤΕΒΕ περίπου 30.000 ευρώ και δεν έχουμε ούτε για διακανονισμό. Για τα τριάντα και πλέον χρόνια που πλήρωνε δεν δικαιούται ούτε βιβλιάριο υγείας να βγάλει και έχει προβλήματα με την καρδιά του.
Αυτό στην Ελλάδα λέγεται δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα; Ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τα παιδιά μας διότι κι αυτά μόλις που ξεκινάνε καριέρα σε ξένη χώρα. Πιστεύω στη δική μας κατάσταση να βρίσκονται πολλοί άλλοι συμπατριώτες μας”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκεφαλικό: Ποιοι παράγοντες κινδύνου προλαμβάνονται και ποιοι όχι

Efi Nika

Εάν το κάνεις αυτό ενώ οδηγείς, μπορεί να είσαι ψυχοπαθής, λένε οι επιστήμονες

Efi Nika

Ποιοι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο καταγμάτων στο ισχίο

newsitamea