Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

6 συνήθειες που έχουνε οι υγιείς άνθρωποι – εκτός από το να πίνουνε νερό με λεμόνι!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

water

6 συνήθειες που έχουνε οι υγιείς άνθρωποι – εκτός από το να πίνουνε νερό με λεμόνι!!

Η μέρα σας εξαρτάται πολύ από το κατά πόσον είστε ή όχι πρωινός τύπος. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να πηδάνε από το κρεβάτι και να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ένα κτύπημα, ενώ άλλοι άνθρωποι μετά βίας καταφέρνουν να σηκωθούν.

Ωστόσο, δεν έχει σημασία ποιος είσαι, το να έχετε υγιείς συνήθειες το πρωί είναι το κλειδί για να έχετε και μια υγιή ζωή.

Μία υγιής συνήθεια που μπορεί να γνωρίζεται

Πίνοντας ένα ποτήρι νερό θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν ξυπνάτε. Αν μπορείτε να το ένα ποτήρι  νερό να είναι σε συνδυασμό με το λεμόνι  είναι ότι καλύτερο. Μπορείτε ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας.

Αλλά υπάρχουν και άλλες συνήθειες που είναι επίσης σημαντικές; Τι άλλο κάνει ένα υγιές πρωί;

6 Λοιπές Πρωινές Συνήθειες που υγιείς άνθρωποι έχουν

1. Δώστε μια ανάσα φρέσκου αέρα στον οργανισμό σας

Γιατί να μην απολαύσετε αυτό το ποτήρι νερό στην αυλή ή το μπαλκόνι σας; Βγαίνοντας έξω και λαμβάνοντας μια βαθιά ανάσα φρέσκου αέρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας ξυπνήσει και να σας κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί και καλά. Μια ανάσα καθαρού αέρα το πρωί, φτιάχνει πάντα τη διάθεση και βοηθάει στο να είστε παραγωγικοί.

2. Δώστε λίγο χρόνο για στιγμή ευγνωμοσύνης

Το πρωινό ξύπνημα μπορεί να γίνει ένα δυσάρεστο πάρτι. Γιατί πρέπει να πάω στη δουλειά; Γιατί πρέπει να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο; Η αρνητικότητα μπορεί να αναλάβει όλη την ημέρα σας και η μέρα σας μπορεί να γίνει μια μεγάλη υποχρέωση. Καλύτερα να αποτρέψετε αυτή την αρνητικότητα από την αρχή με την ανάμνηση. Όλα τα πράγματα που είστε ευγνώμονες για τη ζωή σας, επειδή έχουν την υγεία τους ή ο (η ) σύζυγός σας ή τα παιδιά σας ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Λαμβάνοντας μια στιγμή για να αισθανθείτε ευγνώμονες μόνο για μία ακόμη μέρα, μπορεί να ακούγεται κάπως τετριμμένο, αλλά πραγματικά μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την προοπτική σας στη ζωή.

3. Δώστε λίγο χρόνο για να φτιάξετε το κρεβάτι σας

Φτιάχνοντας το κρεβάτι σας το πρωί μπορεί να σας φαίνεται χάσιμο χρόνου, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Τελειώνοντας το πρώτο σας καθήκον σας δίνει μια άμεση αίσθηση της ολοκλήρωσης και σας παρακινεί να τελειώσετε περισσότερα τέρματα την υπόλοιπη ημέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι που φτιάχνουν τα κρεβάτια τους τείνουν να είναι πιο παραγωγικοί.

4. Δώστε λίγο χρόνο για να φάτε ένα καλό πρωινό

Θα πρέπει πάντα να έχουμε χρόνο για πρωινό. Δοκιμάστε μερικά αυγά ή φρούτα ή βρώμη. Ή να φτιάξετε ένα smoothie. Αποφεύγοντας τα μεταποιημένα τρόφιμα. Τα περισσότερα είδη δημητριακών, είναι μια καλή ιδέα. Και αν βιάζεστε και δεν μπορεί να καθίσετε, μπορείτε πάντα να φτιάξετε ένα smoothie!

5. Δώστε λίγο χρόνο για να τεντωθείτε

Δεν είναι μόνο το μυαλό σας που πρέπει να ξυπνήσει το πρωί, είναι και το σώμα σας. Ξυπνήστε τους μυς σας, κάνοντας μερικά τεντώματα. Αν νιώθετε πόνο στην πλάτη δοκιμάστε αυτή τη ρουτίνα ή απλά γυρίστε γύρω γύρω ή να κάνετε μια γρήγορη βόλτα. Δεν πρέπει να είναι πλήρες ή έντονη η προπόνηση. Κάτι που σας κάνει να κινείστε είναι τέλειο.

6. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας

Χαμoγελάστε στον καθρέφτη, ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι, ή πείτε στον εαυτό σας ότι είστε όμορφη. Οτιδήποτε ενισχύει την εμπιστοσύνη σας, την αυτοεκτίμηση, και τη θετική ενέργεια. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το αισθάνεστε όμορφα το πρωί. Και αυτές τις συνήθειες, ελπίζω να τις πραγματοποιήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς πολύ κόπο: Χάσε 7 κιλά σε έναν μήνα με τη δίαιτα του γιαουρτιού

Efi Nika

Κάπνισμα: Γιατί μπορεί να πάρουμε κιλά όταν «κόψουμε» το τσιγάρο

Efi Nika

Λιποδιαλυτικό ρόφημα: Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση και γρήγορη απώλεια βάρους, με φυσικό τρόπο

Efi Nika