Newsitamea.gr
NEWS FEED ΓΥΝΑΙΚΑ

6 πράγματα που δεν πρέπει να φοβάται μια γυναίκα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

6 πράγματα που δεν πρέπει να φοβάται μια γυναίκα.

Όλοι έχουμε δικαίωμα επιλογής και είναι δική μας υπόθεση το τι θα επιλέξουμε. Συνεπώς η φυγή μπορεί να μην είναι λύση, είναι όμως για πολλούς μια επιλογή. Ο κάθε άνθρωπος φοβάται κάτι, οι φόβοι όμως είναι σύμμαχοι και όχι εχθροί στη ζωή σας. Άρα τι δεν πρέπει να φοβάται η γυναίκα;

Να εκφράσει τη σε….λικότητά της. Πολλές γυναίκες νιώθουν αμήχανα, άσχημα ή ένοχες όταν διεκδικούν πράγματα στην ερωτική τους ζωή. Το σώμα σας σας ανήκει. Εσείς θα επιλέξετε το πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή και ποια όρια θα θέσετε.

Πως δεν θέλει να γίνει μητέρα. Πολλές είναι οι γυναίκες που διεκδικούν το δικαίωμα στην ατεκνία. Για ποιο λόγο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ο αποδιοπομπαίος τράγος της κοινωνίας; Γιατί να μην μπορεί μία γυναίκα να είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της να αφιερωθεί  στην καριέρα της, στο σύντροφό της, στον εαυτό της, στους φίλους της και όχι σε ένα παιδί που θα αποτελεί προτεραιότητα της ζωής της. Οι γυναίκες κυρίως στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνουν με την αποστολή να γίνου μητέρες. Όμως η μητρότητα είναι κάτι πολύ προσωπικό. Και ναι, κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να επιλέξει εάν θέλει ή όχι να γίνει μητέρα.

Το χρόνο. Ο χρόνος μας έχει δοθεί για να είμαστε ευτυχισμένοι και για κανέναν άλλο λόγο. Προσπαθώντας λοιπόν κανείς να νικήσει το χρόνο καταλήγει να μην απολαμβάνει την εικόνα του στο παρόν. Υιοθετήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής που θα σας βοηθήσει να νώθετε ευεξία και απολαύστε τη ζωή.

Να έχει άποψη. Για πολλά χρόνια οι γυναίκες δεν είχαν λόγο, τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Μπορεί να λέει τα πιστεύω της και να τα υπερασπίζεται.

Τη μοναξιά. Ένα συναίσθημα που τρομάζει όλους τους ανθρώπους. Μπορεί όμως να περιορίσει το φόβο αυτό έχοντας φίλους γύρω της. Ωστόσο καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να μένει σε μία σχέση που δεν την ευχαριστεί και δεν την ικανοποιεί επειδή φοβάται τη μοναξιά. Πληγωθείτε, χωρίστε και δοκιμάστε να μάθετε τον εαυτό σας.

Το μέλλον της σε ένα κατεξοχήν ανδροκρατούμενο, εργασιακό περιβάλλον. Η ανασφάλεια και ο φόβος που νιώθει είναι σύμμαχοι. Την ενεργοποιούν να αποζητά το καλύτερο και να το καταφέρνει. Είναι λειτουργικό και ανακουφιστικό να το δει από την οπτική αυτή.

Τέλος κάθε γυναίκα είναι έξυπνη και φιλόδοξη. Και εσείς είστε ακριβώς μια τέτοια γυναίκα. Η ζωή μοιάζει να είναι ένα απέραντο χάος αλλά εσείς ξέρετε πια πώς να βρείτε τη θέση σας μέσα σε αυτό.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πότε θα κάνετε 2ο παιδί;»: Η χειρότερη ερώτηση που μπορείς να κάνεις σε μια μαμά

Efi Nika

Εμμηνόπαυση: Ποια ραγδαία αλλαγή φέρνει στην καρδιά – Τι να κάνουν οι γυναίκες

Efi Nika

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν βάρος και τι να κάνουν γι’ αυτό

Efi Nika