Newsitamea.gr
NEWS FEED ΥΓΕΙΑ NEWS

4 νέοι θάνατοι και 40 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον Covid-19 στη χώρα μας

Εκτάκτως σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνουν ζωντανά για τον κορονοϊό… και όχι μόνο. Τα μέτρα για τις μετακινήσεις και όλη η ενημέρωση με ζωντανή εικόνα από το υπουργείο Υγείας.

Τους 160 φτάνουν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 4 νέους θανάτους που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκαν 40 νέα κρούσματα, με το σύνολο των περιπτώσεων του Covid-19 στη χώρα μας να φτάνουν τις 2.810.

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 23.

Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. 10 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 96.% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 90 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

LIVE η ενημέρωση

Ο Τσιόδρας για τα τεστ αντισωμάτων

“Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, το ασφαλές τεστ είναι το μοριακό τεστ”, είπε επίσης ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, επαναλαμβάνοντας πως τα τεστ αντισωμάτων δεν είναι απολύτως αξιόπιστα, καθώς χρειάζονται πολλές μέρες, έως και 20, για να δείξουν το σωστό αποτέλεσμα.

Κάτι που σημαίνει πως μπορεί κάποιος να κάνει τεστ αντισωμάτων, να βγει αρνητικό και με αυτή την λανθασμένη εκτίμηση να υπάρξει διασπορά του ιού.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Penni Syggrou

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

newsitamea

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea