Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

3χρονος βλέπει για 1η φορά την οικογένειά του, μετά από 47 μέρες στη ΜΕΘ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα 3χρονο αγόρι που πέρασε πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο παλεύοντας με τη γρίπη RSV, είχε μία και μόνο επιθυμία: να βγει στο προαύλιο του νοσοκομείου και να δει επιτέλους την οικογένειά του!

Η April Nelson, είπε στο «Good Morning America» ότι στα τέλη Δεκεμβρίου, ο γιος της Tay έπρεπε να εισαχθεί στην παιδιατρική ΜΕΘ για 47 ημέρες

Ο μικρός Tay, στα τέλη Δεκεμβρίου, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και πέρασε 47 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όλο αυτό το διάστημα, επιτρεπόταν να είναι δίπλα του μόνο η μητέρα του, και το μόνο που ήθελε ήταν να ξαναδεί τα αδέρφια του και τον μπαμπά του που αγωνιούσαν στο σπίτι.

Με τη βοήθεια των ανθρώπων που φρόντιζαν τον Tay, η ευχή του πραγματοποιήθηκε όταν η υγεία του παρουσίασε κάποια βελτίωση.

Οι νοσηλεύτριες μετέφεραν το κρεβάτι του στο προαύλιο του νοσοκομείου, όπου συνάντησε ολόκληρη την οικογένειά του για πρώτη φορά μετά από 47 ημέρες! Τα αδέρφια του, μάλιστα, του έκαναν δώρο ένα tablet για να μπορούν να κάνουν βιντεοκλήσεις όσο θα είναι ακόμα στο νοσοκομείο.

«Εκείνη την ημέρα, μπόρεσα να χαμογελάσω ξανά. Είδα την οικογένειά μου να επανενώνεται», λέει συγκινημένη η μητέρα του. «Η κατάστασή του είναι ακόμα κρίσιμη, αλλά τουλάχιστον πήραμε μια ανάσα. Η οικογένεια έδωσε δύναμη στον Tay να συνεχίσει τον αγώνα του».

Ο 3χρονος Tay είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της April Nelson και πλέον σημειώνει πρόοδο στη μονάδα αποκατάστασης και μπορεί ακόμη και να περπατήσει. Οι γιατροί του, μάλιστα, ελπίζουν πως θα πάρει εξιτήριο σύντομα.

 

goodmorningamerica.com  ,  mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 φράσεις για να μεγαλώσεις γενναία παιδιά

newsitamea

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika